1000 nuorta johtajaa – jaa työpäiväsi nuoren kanssa

Hämeen alueen johtaja, vaikuta tulevaisuuden tekijöihin ja anna nuorelle mahdollisuus tutustua johtamistyöhön.

Kauppakamarien, nuorkauppakamarien ja YES-verkoston Tuhat nuorta johtajaa -kampanjassa nuori osallistuu johtajan todelliseen työpäivään ja hänellä on mahdollisuus seurata johtajan arkea. Kampanja polkaistiin käyntiin viime viikolla useilla eri paikkakunnilla ja mukana oli 150 johtaja-opiskelijaparia.

Nuorelle päivä on henkilökohtainen haaste ja mahdollisuus saada eväitä oman työuransa rakentamiseen. Johtajalla on puolestaan mahdollisuus haastaa itsensä sekä antaa nuorelle arvokas kokemus, millaisia johtajuuden taitoja työelämässä tarvitaan.

Hämeessä johtaja-opiskelija -työpäivä toteutetaan syksyllä, jolloin kampanja huipentuu myös valtakunnallisesti täyteen toteutukseen. Hämeen alueella tavoitteena on saada 100 johtaja-opiskelijaparia, jolla kerrytetään valtakunnallisen kampanjan tuhannen osallistujan tavoitetta.

Hämeen kauppakamari ja alueen Nuorkauppakamarit kutsuvat mukaan kaikki johto- ja esimiestehtävissä tai projektien vetovastuussa toimivat henkilöt tarjoamaan nuorille mahdollisuuden kokea päivä johtajana.

Hämeessä syksyn Tuhat nuorta johtajaa -kampanja on viikolla 46 (13.-17.11.2017).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: 1000nuortajohtajaa.fi

You may also like...