15. Joulupuu –keräys Lahdessa päättynyt – Kiitos!

renor

Lauantai 12.12. oli Joulupuun viimeinen keräyspäivä ja maanantaina 14.12. saivat perheet hakea lahjansa. Noilla lahjoilla tehdään parempaa joulua 285 perheeseen, joissa on yhteensä n. 600 lasta. Joulupuun tuottamalla avulla on merkitystä isolle määrälle ihmisiä Lahdessa.

Itse lahjoitin keräykselle lahjoja ja toistasataa tuntia aikaani, mutta koen, että olen saanut sitäkin enemmän! En muista, että olisin ollut näin innoissani joulusta tai omannut näin valtavasti joulumieltä sitten lapsuuteni joulujen. Nautin valtavasti kun sain päivystää lauantaisin kuusen luona Lahden Kauppahallissa ja kohdata ihmisiä. Ihmisten auttamisen halu oli liikuttavaa, ja se positiivinen energia, joka heistä säteili, oli todella voimakasta ja tarttuvaa. Oli mukavaa kun tuli tunne, että tehdään tämä yhdessä, jotta kaikilla olisi mukava joulu. Lopullisesti tämä konkretisoitui kun pääsin pakkailemaan näitä lahjoja viimeisen viikonlopun aikana, ja maanantaina näin, kuinka ne kaikki lahjat oikeasti lähtivät niihin koteihin odottamaan jouluaattoa ja tuomaan lapsille iloa.

Haluan kiittää aivan tuhannesti teitä kaikkia keräykseen osallistuneita henkilöitä ja yrityksiä! Yhdessä saimme autettua niitä lahtelaisia vanhempia, joilla ei tänä jouluna ollut mahdollisuutta syystä tai toisesta antaa lapsillensa sitä joulua kuin toivoivat.

Joulupuu-keräyksen toteuttivat Lahden Nuorkauppakamari ry, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistys ry, Inspis ry ja Koulutuskeskus Salpaus. Haluan kiittää MLL Lahden yhdistystä perheiden toiveiden keräämisestä, Koulutuskeskus Salpausta pakettien kuskaamisesta ja Inspistä tiloista ja lajitteluavusta. Teidän kanssanne keräystä oli mukavaa ja helppoa järjestää.

Monet yritykset ja toimijat osallistuivat keräykseen, kiitos Lahden Kauppahalli kaikkine yrittäjineen ja erityisesti Cafe Annika, Change Lingerie, Lahden Sibeliustalo, Lähi-Tapiola Vellamo, Pesäkallio, Staples, YogaRocks, TeliaSonera, Go On Lahti, Hope for All, Osuuskauppa Hämeenmaa / Launeen Prisma, Adpro, Messutuloste Rolleri, Lahden Messut, M&P Paino, Helmi Säästöpankki ja Renor. Isot kiitokset myös Brädille!

Oikein mukavaa joulua kaikille!

Lämpöisin ja jouluisin terveisin,
Mirva Mättölä-Vesalainen
Joulupuu 2015 -projektipäällikkö
Lahden Nuorkauppakamari ry

You may also like...