Hallitusakatemia

B-ALUEEN HALLITUSAKATEMIA 2019 – ETUJOUKOT

Lämpimästi tervetuloa Suomen Nuorkauppakamareiden B-alueen Hallitusakatemiaan 2019! Hallitusakatemia järjestetään Lahden keskustan tuntumassa 30.11.–2.12.2018. Tutustu viikonlopun ohjelmaan.

 

Mikä on Hallitusakatemia?

Hallitusakatemian tarkoituksena on antaa valmiuksia toimia paikallisen nuorkauppakamarin hallituksessa luottamustehtävissä. Koulutus tukee paikallisten kamareiden toimintaa ja tehokasta hallitustyöskentelyä. Koulutuksen aikana kamarin hallitus tulee tekemään konkreettisia suunnitelmia ja työtä yhdessä menestyäkseen. Lisäksi osallistujat saavat tarpeellista tietoa tulevan vuoden suunnitteluun ja onnistuakseen tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Osallistujat pääsevät myös hiomaan omia johtamisen taitojaan. Koulutus tarjoaa myös osallistujille mahdollisuuden tutustua alueensa muihin tekijöihin ja siten laajentaa verkostojaan, joista toivottavasti on hyötyä sekä JC-uralla että työelämässä.

 

Miksi osallistua Hallitusakatemiaan?

Hallitusakatemian tarkoituksena on antaa eväitä ensi vuoden hallitusvirkailijoille – eli järjestömme Etujoukoille – siten, että ensi vuosi lähtisi mahdollisimman vauhdikkaasti käyntiin. Viikonlopun aikana hallitusvirkailijat saavat tarpeellista tietoa tulevan vuoden suunnitteluun, pääsevät hiomaan johtamistaitojaan sekä tekemään konkreettisia suunnitelmia seuraavalle vuodelle.

 

Rekisteröidy Etujoukkoihin nyt!

 

Lisätiedot:
Riku Koskimäki, projektipäällikkö
puh. 040 860 6824
riku.koskimaki@jcilahti.fi

 


 

SNKK on Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestö. Opintokeskus Sivis toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta ja SNKK:n koulutustoiminta saa myös tätä tukea. Koulutuksiin osallistujista toimitetaan Sivikselle seuraavat tiedot: nimi, sukupuoli ja sähköpostiosoite (yli kuuden tunnin koulutuksista). Lisätietoa Siviksen toiminnasta ja tietojen käytöstä saat koulutuspäälliköltä tai osoitteesta www.ok-sivis.fi