Info

Hallitusakatemian info

Saapuminen
Viikonvaihteen koulutus ja lauantain gaala järjestetään Lahden Matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä Askon alueella Askotalossa Andritz Oy:n koulutustiloissa. Askon alueen punatiilinen Askotalo sijaitsee rautatien ja Valtatie 12:n välissä. Scandic hotellista, että Matkakeskuksesta pääset kulkemaan kevyenliikenteen väylää pitkin Askotalolle.

Mikäli tulet omalla autolla niin viikonvaihteen aikana Askotalon Itäisen sisäänkäynnin puolelta löytyy maksuttomia parkkipaikkoja. Parkkipaikat on nimetty Andritz Oyn mukaan. Scandic Lahti hotellin paikoitusalue on maksullinen

Askotalolle tultaessa Valtatie 12 kautta helpoiten löydät perille kääntyessäsi liittymästä Valimonkatu.  Valimonkadulla ollessasi seuraat Askotalo P2 viitoitusta.

Kokoustoimisto
Sijaitsee Askotalon pääsisäänkäynnin aulassa, osoitteessa Askonkatu 9, 15100 Lahti.
Kokoustoimisto on avoinna: pe 15–18 ja la 8–10.

Kuljetus
Lahden Matkakeskuksesta (bussi- ja juna-asema) on kävelymatka niin Scandic Hotelliin kuin kokouspaikalle Askotaloon.

Kuitti maksusta
Valittuasi maksuvaihtoehdoksi laskun, varaathan kuittikopion maksustasi mukaan. Tarkistamme kuitin ilmoittautumispisteellä.

Majoitus
Hallitusakatemian majoituskumppanina toimii Scandic Lahti. Majoitus on varattavissa suoraan hotellista, puh. 03 339 39 11 tai lahti@scandichotels.com. JC-hinnat 100 €/2hh/yö, 82 €/1hh/yö. Käytä tunnusta JCI Hallitusakatemia 2019. Kiintiö raukeaa 15.11.2018.

Pukukoodi
Perjantai-ilta ja lauantai-päivä vietetään oivaltaen ja oppien sisätiloissa. Lauantai-illan gaalan pukukoodi on tumma puku.

Ohjelma
Viikonloppu on tiivis kokonaisuus, joten huolehdithan itsesi ajoissa paikalle. Kokousaikataulu löytyy nettisivuiltamme. Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Alueen pj-kokous pidetään perjantaina.

Nälän ja janon yllättäessä
Kokouspaikka sijaitsee aivan Lahden keskustan tuntumassa. Hotellia lähin kauppa (K-Market Asema-autio) sijaitsee hotellia vastapäätä, lähistöllä on myös ravintoloita. Rekisteröitymishintaan sisältyy lauantai-lounas ja gaala-illallinen yhdellä viinikaadolla, lauantaina saapuville myös aamukahvi. Hotellimajoitukseen sisältyy hotelliaamiainen.

 

 


 

SNKK on Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestö. Opintokeskus Sivis toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta ja SNKK:n koulutustoiminta saa myös tätä tukea. Koulutuksiin osallistujista toimitetaan Sivikselle seuraavat tiedot: nimi, sukupuoli ja sähköpostiosoite (yli kuuden tunnin koulutuksista). Lisätietoa Siviksen toiminnasta ja tietojen käytöstä saat koulutuspäälliköltä tai osoitteesta www.ok-sivis.fi