Rekisteröinti

Hallitusakatemiaan rekisteröityminen

Ilmoittaudu Etujoukkoihin Lyytin kautta.

Rekisteröitymisvaihtoehdot:

  • Koko viikonloppu (sis. perjantain ja lauantain päivä- ja iltaohjelmat) 142 €
  • Lauantain päivä- ja iltaohjelmat 112 €
  • Perjantain ja lauantain päiväohjelmat 90 €
  • Lauantain päiväohjelma 60 €
  • Lauantai-illan gaala 62 €
Lauantai-illan gaala
Hallitusakatemia on tarkoitettu ensivuoden hallitusvirkoihin valituille, mutta illan gaala on avoin kaikille kamarilaisille! Mikäli haluat lähteä nauttimaan illallista ja verkostoitumaan Alue B:n nuorkauppakamarilaisten kanssa, niin se on mahdollista. Konsta Hietasen musisoinnin lisäksi illan aikana syödään hyvin, jaetaan pari aluepalkintoa ja vaihdetaan aluejohtajan käädyt.

 

Maksaminen
Osallistumismaksun voit maksaa heti tai laskulla (laskutuslisä 5 €). Maksutavan valitseminen avaa rekisteröinnin.

Peruutus- ja muutosehdot
Rekisteröinnin peruutus on maksuton 1.11.2018 saakka. Mikäli peruutus tehdään aikavälillä 2.11.–16.11.2018, veloitetaan 50 % osallistujan kokonaiskuluista sekä 5 euron käsittelykulu. 16.11.2018 jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 100 % kokonaiskulut sekä 5 euron käsittelykulu. Osallistumisen voi siirtää toiselle osallistumiseen oikeutetulle 25.11. mennessä. Muutoksesta veloitetaan 10 euron käsittelymaksu, joka tulee suorittaa ennen siirtoa.

 


 

SNKK on Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestö. Opintokeskus Sivis toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta ja SNKK:n koulutustoiminta saa myös tätä tukea. Koulutuksiin osallistujista toimitetaan Sivikselle seuraavat tiedot: nimi, sukupuoli ja sähköpostiosoite (yli kuuden tunnin koulutuksista). Lisätietoa Siviksen toiminnasta ja tietojen käytöstä saat koulutuspäälliköltä tai osoitteesta www.ok-sivis.fi