Imatran Alue B:n vaalikokouksen tulokset ja tunnelmat

Imatralla järjestettiin 9-11.9 Suomen Nuorkauppakamareiden B-alueen vuosittainen vaalikokous. Vaalikokouksessa valitaan tulevan vuoden aluejohtoryhmä.

Tässä valituksi tulleet:

Aluejohtajaehdokas Niina Härkönen, Kotka
Aluekoordinaattori Kalle Tanhuanpää, Hämeenlinna
Alueviestintäpäällikkö Lotta Mäkeläinen, Hämeenlinna
Aluekoulutuspäällikkö Jussi Ahonen, Lahti

Ja siellä hienosti Lahtikin edustettuna! Onnittelut Jussi!

Viikonloppuna käytiin myös Alue B:n debattikisa jossa Lahtea edusti hienosti finaaliin asti Pasi Pasanen, Heikki Ulvila ja Päivi Sievänen. Tällä erää voiton vei kuitenkin Kotkan kamari, joka lähtee edustamaan aluettamme ensi kuussa kansalliseen finaaliin Hämeenlinnaan.

Tyhjin käsin ei poistuttu sillä paras debatoija löytyi Lahdesta! Onnea ansaitusta kunniamaininnasta Pasi Pasanen!

Kokouksessa saimme myös kaksi uutta senaattoria: Hanna Häppölä #75389 (Riihimäen-Hyvinkään seudun nkk) sekä Jani Sund #74546 (Imatran nkk). Onnittelut Lahden puolesta!

14339832_10153770563731003_2048726037_o

Lahden komea edustus: Outi Kyllönen, Marika Roth, Heikki Ulvila, Pasi Pasanen, Johanna Peltovuori, Päivi Sievänen, Timo Wallenius, Merja Wallenius ja Heidi Räty

14284903_10153770564476003_1290411501_o

Paras debatoija Pasi Pasanen!

Marikan kokoustunnelmia

Imatran valtionhotelli tarjosi hienot puitteet Alue B vaalikokoukseen. Oma kokousviikonloppuni koostui pitkälti valmistuvien puheenjohtajien koulutuksessa. Pääsin DP kollegoiden kanssa seuraamaan puheenjohtajakokousta perjantai-iltana. Oli mielenkiintoista nähdä, kuinka virallinen kokous etenee.

Ilta eteni virallisen osuuden jälkeen rennon illanvieton merkeissä. Lauantai starttasi DP- koulutuksella ja vietimme tiiviissä porukassa puolet päivästä. Puheenjohtajamme Pasi esitteli muille kamareille Lahden Nuorkauppakamarin vetoivoimaa, mikä näkyy huikean suuressa koejäsenmäärässä. Tämä oli asia, mistä jatkoimme juttua valmistuvien puheenjohtajien kesken.

Koko viikonlopun kohokohta oli valtioneuvos Riitta Uosukaisen puheenvuoro johtajuudesta. Etupenkkiläisenä fiilistelin karismaattisen johtajan puhetta ja sanomaa.

Kokousviikonlopun tiivis aikataulu näkyy siinä, että päivä menee siirtyessä paikasta toiseen ja vapaamuotoiselle ohjelmalle ei jää oikeastaan juurikaan aikaa. Mutta sitähän varten on iltagaala ja sen jatkot! Iltagaalassa pääsimme seuraamaan, kun kaksi ansioitunutta nuorkauppakamarilaista sai senaattorin arvot. Puheet olivat kauniit ja siinä hetkessä taas kirkastui tämän harrastuksen ydin. Teemme yhdessä, ystävinä, asioita joissa kehitymme ja autamme myös muita kehittymään. Opimme, kehitymme, kasvamme. Ympäröidään itsemme samanhenkisillä ihmisillä ja tässä on menestyksen avaimia paljon. Ja sitä näin kokousviikonloppuna paljon, menestyjiä ja ystäviä.

Lähdetään suurella porukalla Hämeenlinnaan! Tule sinäkin mukaan

 

 

You may also like...