Info

PRES-Akatemian info

Saapuminen Pajulahteen
Liikuntakeskus Pajulahti sijaitsee itäisessä Lahdessa 20 minuutin matkan päässä Lahden Rautatieasemalta. Omalla autolla/kimppakyydillä saapuvat voivat parkkeerata autonsa ilmaisille Pajulahden parkkipaikoille.

Kuljetus
Mikäli tarvitset maksullista kuljetusta Lahden Rautatieasemalta Pajulahteen, olethan yhteydessä etukäteen: riikka.kojo@jcilahti.fi tai 040 518 4108.

Kuitti maksusta
Valittuasi maksuvaihtoehdoksi laskun, varaathan kuittikopion maksustasi mukaan. Tarkistamme kuitin ilmoittautumispisteellä.

Paikka ja majoitus
PRES-Akatemian majoitus on järjestetty Pajulahden hotellitason yhden, kahden tai kolmen hengen huoneisiin (valinta on tehty rekisteröitymisen yhteydessä). Huoneita muodostaessamme olemme huomioineet toiveenne parhaamme mukaan.

Pukukoodi
Perjantaina ohjelma alkaa sisätiloissa ja päättyy ulkoiluun. Varaa mukaan leikkimieltä ja lämmintä sään mukaista ulkoiluvaatetta päälle.
Lauantaita vietetään oivaltaen ja oppien pääasiassa sisätiloissa, mutta happihyppelyt saattavat yllättää päivälläkin. Alkuillasta keräännytään nuotion äärelle, jolloin vaatetus kannattaa valita savun kestäväksi. Nuotiolta siirrymme lauantai-illalla juhlimaan sisätiloihin, jossa juhlava pukeutuminen on suotavaa.
Sunnuntai vietetään pääasiassa sisätiloissa.

Ohjelma
Viikonloppuna tapahtuu paljon, joten huolehdithan itsesi ajoissa paikalle. Kokousaikataulu löytyy nettisivuiltamme sekä kokoustoimistosta osallistujille jaettavasta badgesta. Varaamme oikeudet muutoksiin.
Alueiden pj-kokoukset pidetään sunnuntaina.

Nälän ja janon yllättäessä
Pajulahti sijaitsee 20 minuutin päässä Lahden keskustasta. Lähin kauppa (Nastolan Sale) sijaitsee kolmen minuutin automatkan päässä. Pajulahden kahvila on avoinna ohjelman mukaan. Huoneissa on jääkaapit ja vedenkeitin sekä kahvia ja teetä.
Rekisteröitymiseen sisältyy perjantai-illan ruokailu, kaikille majoittuville aamupala lauantaina ja sunnuntaina, lounas sekä illallinen lauantaina sekä pientä purtavaa vielä lauantaiyönä. Sunnuntain ohjelman jälkeisen omakustanteisen lounaan olet voinut varata ja maksaa jo ennakkoon, mutta sinulla on vielä mahdollisuus lounaaseen maksamalla se paikan päällä.
Pajulahden ravintolalla on A-oikeudet ja nuorkauppakamarilaisille on varattu riittävästi kuohuvaa. Rekisteröinti sisältää perjantaina tervetulomaljan sekä lauantain illallisen yhteydessä yhden viinikaadon.

Lastenhoito
Mikäli tarvitset PRES-Akatemian ohjelman ajaksi lapsenvahtia, olethan yhteydessä etukäteen: riikka.kojo@jcilahti.fi tai 040 518 4108.

 


 

SNKK on Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestö. Opintokeskus Sivis toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta ja SNKK:n koulutustoiminta saa myös tätä tukea. Koulutuksiin osallistujista toimitetaan Sivikselle seuraavat tiedot: nimi, sukupuoli ja sähköpostiosoite (yli kuuden tunnin koulutuksista). Lisätietoa Siviksen toiminnasta ja tietojen käytöstä saat koulutuspäälliköltä tai osoitteesta www.ok-sivis.fi


YHTEISTYÖSSÄ YHTEISKUNNAN JA JOHTAJUUDEN PUOLESTA: