Itä-Suomen Vuoden Nuoret Menestyjät on valittu

Itä-Suomen alueen Vuoden Nuoret Menestyjät palkittiin torstaina 21.9. Lahden FellmanniCampuksella. Palkitut olivat Jesse Haaja (kulttuuri), Sipe Santapukki (kulttuuri) ja Matti Suur-Hamari (henkilökohtainen kasvu).

Kuvassa kansallinen kilpailupäällikkö Mia Danielsson, Alue B:n johtaja Nina Härkönen, Jesse Haaja, Sipe Santapukki sekä Alue B:n kilpailupäällikkö Jari Koistinen.

Jesse Haaja on juuri ensi-iltansa saaneen Rendel-supersankarielokuvan ohjaaja. Varkaudesta kotoisin oleva yrittäjä oli otettu palkinnostaan ja totesi ettei kunnia kuulu yksin hänelle.
– Onnistuakseni piti löytää itseäni parempia ihmisiä ympärilleni, Haaja totesi vaatimattomasti palkintotilaisuudessa.

Sipe Santapukki tunnetaan Apulanta-yhtyeen rumpalina. Musiikkiuran lisäksi Santapukki toimii Apulanta Oy:n toimitusjohtajana. Apulanta on toiminut jo yli 25 vuoden ajan ja Santapukki uskookin menestyksen tulleen sinnikkään puurtamisen ansiosta.
– Itse pitää vain tiukasti uskoa että se oma tie on oikea, sillä meillä ei ollut ketään neuvomassa. Heinolasta lähdettiin ja pitkälle ollaan päästy, aina tänne Lahteen asti, Santapukki nauratti yleisöä.

Kolmas palkittu, eli vammaislumilautailija Matti Suur-Hamari ei päässyt itse paikalle palkitsemistilaisuuteen, sillä hän oli parhaillaan harjoitusleirillä Itävallassa. MM-kultamitalisti, X-Games voittaja ja maailmancupin voittaja lähetti kuitenkin videotervehdyksen, jossa kertoi avaimen menestykseen olleen usko omiin unelmiin, vaikka vammautumisen jälkeen menestyminen lumilautailussa tuntuikin kaukaiselta ajatukselta.

You may also like...