Jänniä hetkiä vuosikokouksessa

Lahden Nuorkauppakamarin vuosikokous pidettiin keskiviikkona 26.2.2020 Launeella Jauhopeukaloiden Muta&Kakku -tiloissa.

Vuosikokoukseen saapui 26 henkeä jännittämään mitä kokous tuo tullessaan. Tunnelma oli hieman jännittynyt, mutta jäsenistömme iloinen mieli ja huumori oli kaiken aikaa läsnä. Kokoustamme kunnioitti läsnäolollaan senaattori #71579 Mari Rosberg, joka toimi kokouksemme puheenjohtajana rautaisella otteella ja ammattitaidolla.

Kokouksessa käytiin läpi vuoden 2019 tilinpäätös Tuire Siitosen esittelemänä ja Marko Sairanen esitteli toiminnantarkastajien lausunnon. Vuoden 2019 puheenjohtaja Jussi Ahosen esitelmöi toimintakertomuksen, sekä muistelimme mennyttä kautta Jussin kuvakollaasin muodossa. Hallitus pääsi huokaisemaan helpotuksesta, kun äänestimme yksimielisesti vastuuvapaudesta. Vuoden 2019 hallitus sai senaattoreilta kiitosta hyvästä vuodesta ja kamarin lisääntyneestä aktiivisuudesta. Kumppanuusstrategian kehuttiin olevan vuosikymmenen helmi.

Vuoden 2020 puheenjohtaja Päivi Pasanen esitteli toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2020, jotka myös hyväksyttiin yksimielisesti. Senaattoreiden kannustuspuheenvuorolla todettiin hallituksen olevan tuore ja innokas, sekä muistuttelivat kysymään apua ja neuvoa vanhoilta konkareilta. Kumppaneita kehotettiin pitämään arvossa.

Kamarillamme oli kokouksen hetkellä kunnioitettavat 46 jäsentä, 24 koejäsentä, muutama tutustuja, 18 kunniajäsentä ja 35 senaattoria. Vuosikokouksessa jäseniksi tulivat valituksi Siiri Eerola, Mirva Karttunen, Krista Kohonen ja Kirsi Metsä-Heikkilä.

Vuosikokouksen yhteydessä pidettiin puhekilpailu, johon rohkenivat pienellä kannustuksella osallistua Niko Zerlig, Mirva Karttunen, Mika Myllyntaus, Kirsi Metsä-Heikkilä ja Elli Tervala. Kilpailun tuomareina toimivat kunniajäsen #15 Pasi Pasanen, kunniajäsen #17 Heikki Ulvila ja senaattori #76006 Johanna Peltovuori. Kilpailun aiheeksi annettiin -Miksi kamarissa kaikki on parempaa? Voiton vei rauhallisella, selkeällä ja johdonmukaisella esityksellään Kirsi Metsä-Heikkilä ja upeasti varasijalle sijoittui Mika Myllyntaus.

Voittajan oli tarkoitus päästä edustamaan kamariamme B- ja C-alueiden yhteiseen aluevuosikokoukseen maaliskuussa.  Koronan aiheuttaman poikkeustilan vuoksi on vielä selvityksen alla, kuinka tuleva puhekilpailu järjestetään.

Suosittelen kaikille lämpimästi osallistumaan myös virallisiin tilaisuuksiin, koska myös niissä pääsee tutustumaan kamarin toimintaan, luodaan yhteishenkeä ja vaihdetaan kuulumisia. Kunnes pääsemme jälleen kokoontumaan oikeassa elämässä, niin tavataan ja ollaan aktiivisia etäkoulutuksissa ja -tapahtumissa!

 

 

Mirva Karttunen

You may also like...