Mitä jäsenyys tarjoaa?

Mitä jäsenyys Lahden Nuorkauppakamarissa tarjoaa?

Haluatko olla osa lähes 5000 suomalaisen ja 400.000 kansainvälisen nuoren vaikuttajan verkostoa? Haluatko panostaa itsesi koulutukseen tai kansainvälistymiseen? Miltä tuntuu muuttaessasi uudelle paikkakunnalle, kun sinulla on jo valmiiksi hyviä ystäviä? Haluatko saada harrastuksen, joka antaa sinulle unohtumattomia elämyksiä? Lahden Nuorkauppakamari tarjoaa konkreettisia etua jäsenilleen:

1. Koulutusta itsesi kehittämiseksi

Nuorkauppakamarijärjestö tarjoaa koulutusta jäsenilleen mm. markkinoinnista, ryhmätyöskentelystä, johtamisesta, Internetistä ja monista muista aiheista. Osallistumalla koulutuksiin kyky ja taito hoitaa oma työnsä paremmin ja tehokkaammin paranee. Itsensä peliin laittaminen on myös mitä parhainta koulutusta työelämän “totisiin paikkoihin”. Toimimalla aktiivisesti järjestön erilaisissa käytännön tehtävissä ja viroissa oppivat jäsenet projektityöskentelyä, johtamista, ihmisten motivointia, markkinointia, suunnittelua, esiintymistaitoa, koulutusten toteuttamista – ja monia muita taitoja. Paikallisprojektin vastuutehtävien hoitamisesta on pieni hyppäys alueellisiin tai jopa kansallisiin tehtäviin. Eri projektien monipuolisuus antaa mahdollisuuden harjaantua mitä erilaisimmissa tehtävissä. Myös kansainvälisyyttä pääsee harjoittelemaan käytännön tilanteissa osallistumalla kansainvälisiin kokouksiin tai toteuttamalla yhteisiä projekteja eri maiden edustajien kanssa.

2. Edullista ja laadukasta toimintaa

Nuorkauppakamarijärjestön tarjoama koulutus on laadukasta, sillä monet vetäjistä järjestävät samoja koulutuksia myös harrastuksen ulkopuolella. Kansainvälisissä kokouksissa kouluttajat ovat maailman johtavia asiantuntijoita omalla alallaan ja heidän koulutuksensa saaminen muuta kautta voi olla joko mahdotonta tai erittäin kallista. Koulutukset ovat joko ilmaisia tai hyvin edullisia. Monet työnantajat maksavat koulutukset työntekijänsä puolesta ja vaikka maksaisit itse, niin koulutus- ja jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia (KHO:n 
päätöksen mukaan).

3. Yli 400.000 kontaktia – lähellä ja kaukana

Nuorkauppakamari on noin 3500 suomalaisen ja 400.000 kansainvälisen vaikuttajan kontaktiverkko, joka on jäsenen käytettävissä liikesuhteita solmittaessa. Mutta yhtä hyvin kontaktit toimivat myös vapaa-ajalla – ja internet on helpottanut niitä entisestään! Oletko menossa USA:han, Etelä-Afrikkaan, Japaniin, Ranskaan, Australiaan tai johonkin muuhun yli sadasta JC-maasta? Selvitä etukäteen kontaktit kyseisen maan JC-organisaatioon, ja voit yllättyä saamastasi kohtelusta! Suomea arvostetaan yhtenä parhaimmista JC-maista. Yhtenä osoituksena siitä on se, että järjestön korkein henkilö maailmanpresidentti oli vuonna 1998 suomalainen Petri Niskanen Porin Nuorkauppakamarista. Henkilöille, jolle yritystoiminta on lähellä sydäntä, Lahden Nuorkauppakamari tarjoaa erinomaisen kontaktiverkon bisneksen tekoon, kokemusten vaihtamiseen tai vaikkapa yhteistyöhön – yksinäisen puurtamisen sijasta.

4. Helpon tavan tulla mukaan

Lahden Nuorkauppakamari järjestää uusille jäsenille START-koulutuksen, jossa kerrotaan nuorkauppakamarijärjestön tavoitteista ja toiminnasta. Lahden Nuorkauppakamarissa on jokaisella jäsenellä kaksi kokeneempaa kummia, mikä helpottaa mukaan tuloa. Lisäksi kamarin omat nettisivut pitävät sinut ajan tasalla. Lisää toiminnastamme voit lukea myös Facebook-sivuiltamme.