Joulupuu-keräyksellä jouluiloa Lahden ja Hollolan lapsiperheille

Joulupuu-keräys järjestetään Lahdessa vuonna 2021 jo 21. kerran. Keräysaika on tänä vuonna 1.-15.12.2021. Keräyksen järjestää Lahden Nuorkauppakamari ry yhteistyössä Lahden Diakonialaitoksen, Lahden Seurakuntayhtymän, Kohtaamispaikka-verkoston, Lahden alueen Rotaryklubien sekä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa.

Tänä vuonna keräyksen yhteistyökumppanit Lahden Seurakuntayhtymä, Kohtaamispaikka-verkosto ja Lahden Diakonialaitos etsivät omasta asiakaskunnastaan perheet, jotka ovat todellisen avun tarpeessa. Keräyksen avulla saadaan varmistettua lahjojen saanti eriarvoisessa asemassa oleville lapsille. Lahjoittajat voivat osallistua keräykseen ostamalla 10-50 € arvoisen lahjakortin ja jättämällä sen liikkeessä sijaitsevaan keräyspisteeseen. 


 Joulupuu-keräyksen ideana on lahjoittaa lapsille mieleinen joululahja, ja se onnistuu lahjakortin avulla. Rahalipasta ei ole käytössä. Joulupuun mahdollistaman lahja-avun tarve on suuri ja apua myös halutaan antaa. Vuosien saatossa lahtelaiset ovat osoittaneet, että heillä on aitoa joulumieltä! 

You may also like...