Kaikille avoin ilmaistapahtuma sijoittamisesta!

Lahden Nuorkauppakamarin ideoima ja järjestämä Sijoittajaseminaari on tarkoitettu kaikille sijoittamisesta ja vaurastumisesta kiinnostuneille. Tänä vuonna seminaari järjestetään 20.10.2022 Lahden tiedepuistossa klo 17-20.

Tänä vuonna seminaarin teemana on ”Hyvät yöunet maailmantalouden myllerryksessä”, ja pohditaan erityisesti sitä, mitä sijoittajana olisi hyvä huomioida, kun inflaatio laukkaa ja pörssien karhumarkkinan loppua ei näy. Sijoittajaseminaarissa kuullaan teeman ympäriltä puheenvuorot kolmelta sijoitusmaailman asiantuntijalta, joille yleisö voi myös esittää kysymyksiä. Lisäksi tapahtumassa järjestetään minimessut, jossa osallistujat voivat tutustua alan toimijoihin sekä verkostoitua muiden sijoittamisesta kiinnostuneiden kanssa. Sijoittajaseminaari on järjestetty Lahdessa jo vuodesta 2017.

Tämän vuoden puhujat on nyt kaikki julkistettu ja he ovat:

Sakari Rokkanen, ekonomisti, Suomen Vuokranantajat

“Korot ja kulut nousussa – asuntosijoittaminen vastatuulessa?”

Pandemia, inflaatio ja energiakriisi – asuntosijoittaja on kohdannut monia haasteita. Miltä näyttää asuntosijoittamisen tulevaisuus ja kuinka asuntomarkkinat ovat kehittyneet Lahdessa?

Toivo Toikka, analyytikko, Helsinki Capital Partners

“Vaihtoehtoiset sijoituskohteet tasapainottavat salkkua ja pienentävät kokonaisriskiä”

Multistrategiarahaston analyytikko Toivo kertoo, miten vaihtoehtoiset ja suhdanneriippumattomat sijoituskohteet voivat auttaa saamaan tuottoa, oli markkinatilanne millainen hyvänsä ja pienentää sijoitussalkun riskiä talouden shokeissa. Jos sinulla on jo ronskisti riskiä muissa sijoituksissa, niin nyt on mainio aika tutustua vaihtoehtoiseen sijoittamiseen.

Kare Hallamaa, salkunhoitaja, Seligson & co. 

”Kurssit ja tunteet vuoristoradalla – sijoittamisen psykologiaa”

Psykologiset ja tunnetekijät ohjaavat elämäämme ja päätöksentekoamme jatkuvasti. Yhtä lailla sijoittamista koskevat pohdintamme ja päätöksemme altistuvat samoille tekijöille. Sijoittajapsykologian tunnistaminen ja hallinta auttaa saavuttamaan sijoittamisessa todennäköisesti sekä paremman lopputuloksen että myös rauhallisemmat yöunet. Esityksessä käydään läpi sijoittajapsykologian ilmiöitä ja seurauksia, sekä tarjotaan välineitä psykologian ja tunteiden hallitsemiseksi.

Tilaisuus on kuulijoille maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu mukaan ja varaa paikkasi täältä.

Lisätietoja: projektipäällikkö Elli Tervala, elli.leino(at)jci.fi

Löydät meidät somesta:

Facebook

Instagram

LinkedIn

 

Tapahtuman mahdollistavat yhteistyökumppanimme: 

OmaSP 

Helsinki Capital Partners 

Seligson&co  

Lahden tiedepuisto 

Suomen vuokranantajat 

Päijät-Hämeen osakesäästäjät 

Naisten pankki 

Harjula mainos 

Kukkapii 

Haluaisitko myös yhteistyökumppaniksi? Minimessuille on vielä muutama paikka vapaana, joten jos kiinnostuit, ota yhteyttä Elli Tervala, elli.leino(at)jci.fi 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Osallistujat liitetään Opintokeskus Siviksen rekisteriin (nimi, sähköpostiosoite ja sukupuoli). Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tai käytetä markkinointitarkoituksiin ilman osallistujan lupaa. Lisätietoa Siviksen toiminnasta ja tietojen käytöstä saat osoitteesta www.ok-sivis.fi  

You may also like...