Kaivattua yhdessäoloa pikkujoulujen merkeissä

Puheensorina valtasi tilan ja nauru raikasi, kun Lahden Nuorkauppakamarin jäsenistöä kerääntyi yhdessä yhteistyökumppaninsa OmaSp:n kanssa nauttimaan glögeistä perjantaina 5.11.2021. Iltaan osallistui lähes 30 Lahden Nuorkauppakamarin nuorempaa ja kokeneempaa jäsentä sekä OmaSp:n ihanaa henkilökuntaa.

Iltaan kuului glögien lisäksi OmaSp:n järjestämä kutkuttava tietovisa ja muita lyhyitä kisailuita. Voittajatiimikin saatiin selville. Onnea voitosta Atte, Aliisa, Sebastian, Miia P. ja Tuija! Illan aikana pidimme esittäytymiskierroksen ja oli mukava huomata, kuinka pitkältä ja laajalta ajalta jäseniä on edelleen aktiivisesti mukana. Miia Pesonen kertoi liittyneensä kamariin vuonna 2009, kun taas tuorein koejäsenemme Jesse Kuusisto on liittynyt porukkaan mukaan vain kuukausi takaperin.

Ilta oli kaiken kaikkiaan upea ja osallistujista huomasi, kuinka he olivatkaan kaivanneet yhdessäoloa haastavien aikojen jälkeen. Kiitos OmaSp, että saimme tulla nauttimaan upeasta illasta kanssanne viihtyisiin tiloinne ja järjestitte vauhdikasta ohjelmaa illalle!

Teksti: Laura Vepsäläinen, kuvat: Aino Nikulainen ja Miia Pesonen

You may also like...