Kansallinen vuosikokous ”Just do it!” Salossa

Salossa, 21.-24.4.2016 järjestetty kansallinen vuosikokous oli tällä kertaa edustajakokous, johon olivat tervetulleita kaikki Suomen Nuorkauppakamarien puheenjohtajat ja valmistautuvat puheenjohtajat. Heidän lisäkseen Salossa kävivät oppia hakemassa myös kouluttajapolulle tiensä löytäneet lahjakkuudet, kuten Lahden kamarin koulutusvastaava Jussi Ahonen.

Torstaista sunnuntaihin kestäneen kokouksen ohjelmaan sisältyi alueiden puheenjohtajakokoukset, kansallinen vuosikokous, koulutuksia sekä puheenjohtajille tehdyn 360-johtaja-arvioinnin purkutilaisuus. Vuosikokous äänesti vuoden 2017 kansallisen vaalikokouksen järjestäjäksi Turun Nuorkauppakamarin, joten 2017 syksyllä matkaamme sankoin joukoin Turkuun, teemalla ”Kiss my Business”. Sehän onkin luonteva teeman jatke meidän keväällä järjestettävään kansalliseen ”Business Up!” -vuosikokoukseen.

Toki tiukkaan ohjelmarunkoon oli saatu mahdutettua myös viihteellistä ohjelmaa. Torstai-iltana oli standupia ja grilliherkkuja. Perjantaina ryhmissä tehtyä tutustumista Salon soittoruokaloihin rastisuunnistusperiaatteella ja illan viimeinen rasti oli Kasmirin keikka Sokos Hotel Rikalassa. Lauantaina oli vuorossa palkintogaala, jossa palkittiin puhekilpailun parhaat, loistavimmat projektit ja paras kamaritoiminta. Lahden kamarille ei voittoja tällä kertaa osunut, mutta ensi vuoden kokouksessa niitä sataa varmasti roppakaupalla. Lauantai-illan loppuyllätyksenä senaattoriarvon sai, monille lahtelaisillekin tuttu kamariaktiivi Mari Junnila.

Sunnuntaina kokouksessa pohdittiin tulevaisuuden suuntaviivoja ja tehtiin kokouksen yhteenvetoja. Tosin ne jouduimme jättämään väliin, koska minulla oli kiire katsomaan Hollolaan poikani joukkueen salibandyn lopputurnausta. Kannustus palkittiin ja kultaa tuli – jo kolmantena vuotena peräkkäin!

Kokous oli todella hyvin järjestetty – kiitokset Salon kamarille.

Kokousterveisin,
Pasi Pasanen
Puheenjohtaja 2016

salo

You may also like...