Kärki13 koulutusfiiliksiä

Lahdessa järjestettiin 17.5. Kärki13 -koulutus, jonka teemana oli: ”Toimivan tiimin viisi menestystekijää”. Tapahtuma toteutettiin hybridinä, jolloin mahdollisuus oli osallistua paikan päällä tai etänä. Koulutusluennon järjesti Toisintekijöiden Jarkko Saari, jolla oli loistava ja inhimillinen ote ottaa yleisö heti haltuun. Samalla, kun Jarkko aloittaa luennon puhumalla hänen omista epävarmuuksista, kuulijalle herää ajatus kuinka Jarkko tietää ja uskaltaa nostaa kissan pöydälle. Heti aloituksesta lähtien oli selvää kuinka tuo mies myös tiedostaa niin yksilön kuin tiimin heikkoudet ja vahvuudet.

Jarkon koulutus oli napakka ja mielenkiintoista asiaa tuli koko 90 minuutin aikana todella paljon. Monesta yksilökohtaisesta ja psykologisesta aiheesta olisimme voineet helposti keskustella koko koulutuksen ajan, mutta Jarkko piti ohjat käsissä ja niputti ajan alusta loppuun liittymään alkuperäiseen teemaan.

Koulutuksen alussa kuulijoilta tuli ilmi, että he haluaisivat saada koulutukselta mukaan vietäväksi uusia ajatuksia tuleviin päiviin. Voin sanoa omalta osaltani, että näitä ajatuksia tosiaan tuli ja osa vielä prosessoituu mielen syövereissä. Aihe on jokaiselle enemmän tai vähemmän työelämästä tuttu, joten kaikki koulutuksessa olleet pääsevät nyt pohtimaan toimivaa tiimityöskentely Jarkon ajatusten parissa.

Kiitos Jarkolle, koulutuksen järjestäjille ja osallistujille!

Teksti: Jesse Kuusisto, jäsen.

You may also like...