Kumppanit

Pääyhteistyökumppanit 2021

Mikäli yrityksenne on kiinnostunut yhteistyöstä Lahden Nuorkauppakamarin kanssa, otathan yhteyttä Henri Kosunen: 040 0230 883/ henri.kosunen (at) jci.fi


Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin – vahva, kannattava ja vakavarainen – säästöpankki. Palvelemme 125.000 asiakastamme 37 konttorin ja noin 230 henkilön voimin. Lahteen avasimme täyden palvelun konttorin toukokuussa 2017. Tahtotilamme on tarjota paikkakunnan parasta palvelua, lähellä ja läsnä. Oma Säästöpankki Oyj toimii Etelä-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Savon, Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Pohjois-Karjalan ja Satakunnan alueilla.

Pankki on muodostunut näillä alueilla aiemmin toimineista vahvoista ja kannattavista pankeista. Taseemme on yli kaksi miljardia euroa. Pankin vakavaraisuus on kiitettävällä tasolla ja pankin kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Omien varojen kertymä ylittää 200 miljoonaa euroa. Osakeyhtiömuotoisen pankin omistavat paikalliset säästöpankkisäätiöt ja osuuskunnat. Oma Säästöpankin perustaneet paikallisesti vahvat säästöpankit ja paikallisosuuspankit ovat syntyneet edistämään säästämistä ja asiakkaidensa hyvinvointia. Nämä arvot ovat kestäneet toiminnassamme jo yli 140 vuotta ja ovat meille edelleen keskeisiä.


MK Print on asiakkaitaan laadukkaasti ja yksilöllisesti palveleva Lahdessa sijaitseva printtitalo, joka tarjoaa monipuoliset tulostus- ja printtipalvelut niin yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöillekin. MK Print tarjoaa myös apua muun muassa rakennuspiirustusten ja työmaakuvien kopiointiin ja tulostukseen, messu- ja tapahtumatuotteiden painamiseen, suunnitteluun sekä sisustustuotteiden kuten canvas-taulujen ja sisustusteippauksien tekemiseen. Lisätietoja MK Printistä löydät täältä.


Harjula-Mainos on Lahden alueen suurin, pitkäaikaisin ja monipuolisin ulkomainonnan ratkaisuiden tarjoaja. Harjula-Mainoksen ulkomainonnan ratkaisuilla tehostat näkyvyyttä ja lisäät myyntiä niin Lahdessa kuin pääkaupunkiseudullakin. Tutustu Harjula-Mainokseen myös Facebookissa ja Instagramissa.

Suosittu Raksa tarjoaa 1.-3. lokakuuta 2021 yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen Lahden Messukeskuksessa. Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuva tapahtuma täyttää hallit tuote- ja palvelutarjonnalla niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin. Lisätiedot tapahtumasta: www.raksamessut.fi

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyrityksenä Lahden Messut varmistaa turvallisen osallistumisen messutapahtumiin niin kävijöille, näytteilleasettajille kuin messurakentajillekin. Lahden Messukeskus on rakennettu varta vasten suuria yleisötilaisuuksia varten, ja siksi tilojemme hygieniataso on jo valmiiksi korkea. Tulemme noudattamaan messujen järjestämisessä erityistä huolellisuutta sekä panostamaan turvallisuuteen.