Kumppanit

Pääyhteistyökumppanit 2018

Tutustu yhteiskumppaneidemme toimintaan klikkaamalla logoa.

 

Ampersand on lahtelainen mainostoimisto, joka toteuttaa graafisen suunnittelun, markkinointiviestinnän sekä design-tuotannon palveluita. Olemme erikoistuneita jäljittelemättömän monikanavaviestinnän palveluihin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Yrityksemme osaajilta luonnistuvat mm. persoonalliset sisältöratkaisut ideoinnista ja suunnittelusta tekstituotantoon sekä kuvitukseen digitaalisina ja/tai julkaisuvalmiina painotuotteina. Tervetuloa asiakkaaksemme – astu Ampersandiin!


Toimitamme asiakkaillemme kilpailukykyistä energiaa ja palveluita ympäristöystävällisesti sekä panostamme uusiutuvan energian tuottamiseen. Myymme sähköä kaikkialle Suomeen. Kaukolämpöä toimitamme oman verkkomme alueelle Lahdessa, Hollolassa ja Asikkalassa.


Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin – vahva, kannattava ja vakavarainen – säästöpankki. Palvelemme 125.000 asiakastamme 37 konttorin ja noin 230 henkilön voimin. Lahteen avasimme täyden palvelun konttorin toukokuussa 2017. Tahtotilamme on tarjota paikkakunnan parasta palvelua, lähellä ja läsnä. Oma Säästöpankki Oyj toimii Etelä-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Savon, Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Pohjois-Karjalan ja Satakunnan alueilla.

Pankki on muodostunut näillä alueilla aiemmin toimineista vahvoista ja kannattavista pankeista. Taseemme on yli kaksi miljardia euroa. Pankin vakavaraisuus on kiitettävällä tasolla ja pankin kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Omien varojen kertymä ylittää 200 miljoonaa euroa. Osakeyhtiömuotoisen pankin omistavat paikalliset säästöpankkisäätiöt ja osuuskunnat. Oma Säästöpankin perustaneet paikallisesti vahvat säästöpankit ja paikallisosuuspankit ovat syntyneet edistämään säästämistä ja asiakkaidensa hyvinvointia. Nämä arvot ovat kestäneet toiminnassamme jo yli 140 vuotta ja ovat meille edelleen keskeisiä.


rolleri_logo_2013_200x100mm_png

Messutuloste Rolleri on ulko- ja sisämainontaan, näyttely- ja liiketilatulostuksiin erikoistunut yritys Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa. Meiltä voit ostaa laadukkaat suurkuvatulosteet kankaalle, paperille, levylle ja tarralle.

 Mikäli yrityksenne on kiinnostunut yhteistyöstä Lahden Nuorkauppakamarin kanssa, otathan yhteyttä Päivi Sieväseen: paivi.sievanen@jcilahti.fi