Kumppanit

Pääyhteistyökumppanit 2021

 

Mikäli yrityksenne on kiinnostunut yhteistyöstä Lahden Nuorkauppakamarin kanssa, otathan yhteyttä Henri Kosunen: 040 0230 883/ henri.kosunen (at) jci.fi

 


 

Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin – vahva, kannattava ja vakavarainen – säästöpankki. Palvelemme 125.000 asiakastamme 37 konttorin ja noin 230 henkilön voimin. Lahteen avasimme täyden palvelun konttorin toukokuussa 2017. Tahtotilamme on tarjota paikkakunnan parasta palvelua, lähellä ja läsnä. Oma Säästöpankki Oyj toimii Etelä-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Savon, Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Pohjois-Karjalan ja Satakunnan alueilla.

Pankki on muodostunut näillä alueilla aiemmin toimineista vahvoista ja kannattavista pankeista. Taseemme on yli kaksi miljardia euroa. Pankin vakavaraisuus on kiitettävällä tasolla ja pankin kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Omien varojen kertymä ylittää 200 miljoonaa euroa. Osakeyhtiömuotoisen pankin omistavat paikalliset säästöpankkisäätiöt ja osuuskunnat. Oma Säästöpankin perustaneet paikallisesti vahvat säästöpankit ja paikallisosuuspankit ovat syntyneet edistämään säästämistä ja asiakkaidensa hyvinvointia. Nämä arvot ovat kestäneet toiminnassamme jo yli 140 vuotta ja ovat meille edelleen keskeisiä.


MK Print