Kumppanit

Pääyhteistyökumppanit 2022

Mikäli yrityksenne on kiinnostunut yhteistyöstä Lahden Nuorkauppakamarin kanssa, otathan yhteyttä tämän vuoden kumppanuus vastaavaan Mika Myllyntaus:  mika.myllyntaus (at) jci.fi


Harjula-Mainos on Lahden alueen pitkäaikaisin ja monipuolisin ulkomainonnan ratkaisuiden tarjoaja. 
Mainosvälinevalikoimamme kuuluu Lahdessa omia perinteisiä mainosvälineitä, niin keskustassa kuin ympäri Lahteakin. Kauttamme on saatavilla mainospaikkoja LED -näyttöihin Lahdessa ja bussimainontaa ympäri Suomen.
Tutustu Harjula-Mainokseen myös Facebookissa ja Instagramissa.


YHTEISTYÖKUMPPANIMME HARJULA-MAINOKSEN JÄSENETU KAMARILAISILLE
Lahden Nuorkauppakamarin jäsenillä, heidän työnantajayrityksillään ja kamarin kumppaneilla on mahdollisuus varata pilarimainoskampanja kuukaudeksi etuhintaan 750€ + alv (norm. 1000€ + alv).
Tarjous sisältää mediavuokran, mainoksen painatuksen painovalmiista aineistosta
sekä mainoksen asennuksen ja poiston. Lisätietoja tästä.
Etu koskee uusia varauksia ja on voimassa 31.12.2022 asti.

Mistä saa Lahden parhaat kukat ja kauniit kukkasidonnat?
Kukkapiitä on helppo suositella kenelle tahansa laadukkaiden kukkien ja hyväntuulisen palvelun ystäville. Kaupungin laajin kukkavalikoima ja hymyllä viimeistelty ammattitaitoinen palvelu – Kukkapii pursuaa hyvää tekevää kukkaenergiaa arkeen ja juhlaan!
Kukista hurmaantuneet myyjämme palvelevat sinua perinteisellä kukkakauppapaikalla Lahdessa, osoitteessa Hämeenkatu 14 (ent. Pekosten Kukka).

Lahden Tiedepuisto on ainutlaatuinen tutkimuksen, koulutuksen ja liiketoiminnan keskittymä sekä innovatiivisten teknologiayritysten kasvuympäristö.
Lahden Tiedepuisto tarjoaa yrityksille ainutlaatuiset työskentelyolosuhteet, monipuoliset palvelut ja uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen. Kattavat palvelut ja dynaaminen ilmapiiri sopivat kaiken kokoisille yrityksille kehitysvaiheesta riippumatta.

Pienikin yritys saa täydet palvelut ja luo itselleen vaikuttavaa imagoa niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin kumppaneiden silmissä. Korkeakoulujen ja yli viidenkymmenen yrityksen muodostama yhteisö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittää yrityksen toimintaa esimerkiksi erilaisten yhteistyöprojektien avulla.

Lahden Tiedepuiston aktiivista arkea voitkin seurata Tiedepuisto podcastista, joka on kuunneltavissa muun muassa Spotifysta.

Meitä voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä Lahden Tiedepuisto nimellä!


Mikäli voisit kuvitella itsesi tai yrityksesi toimimassa Lahden Tiedepuistossa käy tsekkaamassa meidän vapaat toimitilat kotisivuiltamme: https://www.lahdentiedepuisto.fi/lahden-tiedepuiston-vapaat-toimitilat/


Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin – vahva, kannattava ja vakavarainen – säästöpankki. Palvelemme 125.000 asiakastamme 37 konttorin ja noin 230 henkilön voimin. Lahteen avasimme täyden palvelun konttorin toukokuussa 2017. Tahtotilamme on tarjota paikkakunnan parasta palvelua, lähellä ja läsnä. Oma Säästöpankki Oyj toimii Etelä-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Savon, Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Pohjois-Karjalan ja Satakunnan alueilla.

Pankki on muodostunut näillä alueilla aiemmin toimineista vahvoista ja kannattavista pankeista. Taseemme on yli kaksi miljardia euroa. Pankin vakavaraisuus on kiitettävällä tasolla ja pankin kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Omien varojen kertymä ylittää 200 miljoonaa euroa. Osakeyhtiömuotoisen pankin omistavat paikalliset säästöpankkisäätiöt ja osuuskunnat. Oma Säästöpankin perustaneet paikallisesti vahvat säästöpankit ja paikallisosuuspankit ovat syntyneet edistämään säästämistä ja asiakkaidensa hyvinvointia. Nämä arvot ovat kestäneet toiminnassamme jo yli 140 vuotta ja ovat meille edelleen keskeisiä.