Lahden kamarin 65-vuotisjuhlissa palattiin 50-luvulle

Lahden Nuorkauppakamari on Suomen kolmanneksi vanhin kamari ja meillä on pitkät perinteet – myös juhlien järjestämisessä. Lauantaina 22. lokakuuta 2022 oli jälleen aika muistella menneitä ja pistää jalalla koreasti kun kamarilaiset kokoontuivat juhlistamaan Lahden Nuorkauppakamarin 65-vuotista taivalta. 

Juhlat järjestettiin Lahden moottoripyörämuseon yhteydessä sijaitsevassa Ace Cafessa ja teemana oli 50-luku perustamisvuosikymmenen mukaisesti. Paikalle saapunut juhlaväki olikin panostanut upeasti illan teemaan ja illan miljöö sopi siihen kuin nenä päähän. Upeat ilmapallokoristeet kuvausseinälle ja juhlatilaan loihti kumppaninamme toiminut Timanttimedia.

Juhlan aluksi Lahden kaupungin edustaja Milla Bruneau toi kaupungin tervehdyksen alkumaljoineen. Lahden kaupunki onkin tehnyt yhteistyötä Lahden kamarin kanssa jo vuosikausia erilaisten tapahtumien ja projektien kautta. Sekä Lahden Nuorkauppakamarin puheenjohtajan Laura Vepsäläisen puheessa että 65-vuotisjuhlien projektipäällikkö Miia Pesosen historiainfossa kuulimme hieman lisää kamarimme historiasta ja vuosien varrella tehdyistä projekteista.

Illan mielenkiintoisimman puheenvuoron kuulimme kun pitkäaikaisin jäsenemme, senaattori #71579 Mari Rosberg jakoi oman kamaritarinansa lähtien jo kamarin 40-vuotisjuhlista. Terveisensä juhlissa toivat myös kumppanimme Geo Ykkösen Lasse Eerola ja Finlandia Kirjan Matti Pietilä, joilla on kummallakin takanaan pitkä kamarihistoria. Illan lopuksi vauhtia juhliin toi livekaraokebändi Boom Beat Trio, jonka myötä lavalle saatiin myös useita kamarilaisia esiintymään bändin kanssa.

Kiitos vielä kumppaneillemme, ketkä mahdollisitte juhlamme: Geo-Ykkönen Oy, Finlandia Kirja, Lahden Kaupunki, Timanttimedia, A&M Kiinteistöpalvelut

RTV, Valts Hammer Oy ja Uudenmaan laatoitusmestarit!

Jutun on kirjoittanut jäsenemme Miia Pesonen.

You may also like...