Lahden Nuorkauppakamari tukee jäseniensä kehitystä

SNKK:n uuden strategian tavoitteena on vauhdittaa jäsenten menestystä työelämässä. Strategia!-koulutus on yksi keino antaa lisäpotkua omalle työuralle ja kehittää omia johtamistaitojaan. Rikkomalla oman ajattelun rajoja ja kokeilemalla uutta autamme nuorkauppakamarilaisia kehittymään työssään ja työelämässä paremmiksi.

Koulutus on yksi Suomen Nuorkauppakamareiden laadukkaimmista ja houkuttelevimmista koulutuksista. Suomen Nuorkauppakamarit ry on järjestänyt Strategia!-koulutusta jo vuodesta 1994, vuoteen 2010 saakka nimellä Future Chapter.

Koulutuksen jälkeen osallistuja tuntee strategiaprosessin vaiheet ja termit, sekä yhden mallin strategian luomiseen.
Osallistuja kykenee kamaritoiminnan kriittiseen tarkasteluun ja löytämään toiminnan vahvuudet ja heikkoudet.

Hänellä on annettavaa oman kamarin strategiatyöhön ja työskentelyssään pystyy huomioimaan toiminnan kehittämisen ja jatkuvuuden turvaamisen.
Koulutus auttaa osallistujaa kehittämään strategista ajattelua vaativia johtajuustaitojaan, joita tarvitaan myös työelämässä ja henkilökohtaisessa kasvussa. Koulutukseen osallistuneet pystyvät tukemaan oman kamarinsa toiminnan kehittämistä ja tavoitteellista toimintaa. Koulutus tukee myös Suomen Nuorkauppakamareiden tavoitetta kestävän johtajuuden kehittämisestä.

Strategia

Lahden Nuorkauppakamari on varannut kaksi paikkaa Kouvolassa 5.-7.5. pidettävään Strategia!-koulutukseen. Haku paikkoihin on nyt auki jäsenille ja koejäsenille. Itsensä kehittämisestä innostuneet voivat ilmoittautua puheenjohtaja Marikalle 15.3. klo 12 mennessä sähköpostilla osoitteeseen marika.roth@jcilahti.fi. Mukaan kannattaa liittää perustelut siitä, miksi olisi juuri oikea henkilö mukaan koulutukseen. Lahden Nuorkauppakamari maksaa osallistumismaksun.

Strategia!-koulutuksesta voi lukea lisää täältä.

You may also like...