Lahden nuorkauppakamarin hallitus nimetty vuodelle 2017

Vallan vaihtumista juhlittiin Lahden Nuorkauppakamarin Rääppiäisissä perinteisin menoin, kun entinen puheenjohtaja Pasi Pasanen luovutti puheenjohtajan käätynsä seuraajalleen Marika Rothille. Roth on 31-vuotias yrittäjä ja yritysvalmentaja, ja hän on ollut aktiivisesti mukana kamaritoiminnassa vuodesta 2013. Valmistautuvana puheenjohtajana tänä vuonna toimii Heikki Ulvila.

raappiaiset-57

Aktiivinen vuosi takana ja edessä

Lahden Nuorkauppakamarissa koettiin varsinainen jäsentulva vuonna 2016, kun lokakuun vaalikokouksessa valittiin peräti 16 uutta jäsentä. Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen puheenjohtaja Jenni Rajahalme totesikin Rääppiäisissä pitämässään puheessa, että Lahden Nuorkauppakamarin kokoon suhteutettuna kasvu on ollut ennätyksellistä.

Myös tämä vuosi tulee olemaan Lahdessa tapahtumia täynnä, sillä Lahden Nuorkauppakamari on saanut kunnian järjestää Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisen vuosikokouksen huhtikuussa. Paikalle odotetaan jopa 800 aktiivisista jäsentä eri puolilta Suomea. Lisäksi Suomen kolmanneksi vanhimmalla kamarilla on syytä juhlaan, kun Lahden Nuorkauppakamari täyttää syksyllä 60 vuotta.

Yllätysten ilta

Rääppiäisissä on myös tapana palkita vuoden aikana ansiokkaasti toimineita kamarin jäseniä. Aktiivisimman uuden kamarinjäsenen palkinnon vei Lotta Mantere ja vuoden kamarilaiseksi valittiin Jussi Ahonen. Ahonen sai myös aluejohtajan palkinnon toista kertaa peräkkäin.

Illan suurimmasta yllätyksestä vastasivat kamarin entiset puheenjohtajat, kun leikkimielisen tietovisailun johdattamana valittiin Lahden Nuorkauppakamarin 15. kunniajäseneksi tämän vuoden IPP Pasi Pasanen. Pasanen sai myös JCI Finland Foundation -merkin rinnuksiinsa.

Sen sijaan vähemmän yllättäen 40 vuotta täyttänyt jäsen Mikko Väisänen potkittiin pois kamarista.

Rääppiäisissä palkitut:

Aluejohtajan palkinto: Jussi Ahonen
Aktiivisin Uusi JC: Lotta Mantere
Vuoden matkaaja: Miia Hovilainen
Vuoden kummi: Marika Roth
Vuoden taistelija: Mika Nyman
Ikiliikkuja: Johanna Peltovuori
Kaveria ei jätetä: Heikki Ulvila
Paras projektipäällikkö Oskari Lindeman
Paras hallituksen jäsen: Tuire Siitonen
Vuoden kamarilainen: Jussi Ahonen

raappiaiset-47

You may also like...