Lahden Nuorkauppakamarissa alueen parhaita tekijöitä

Lahden Nuorkauppakamarin jäsenistöä palkittiin 10.–12.3. Vantaalla järjestetyssä aluevuosikokouksessa. Viime vuonna puheenjohtajana toiminut Pasi Pasanen palkittiin Suomen Nuorkauppakamarien alue B:n parhaana kamarin puheenjohtajana.

– Suomen Nuorkauppakamareiden Alue B:n 13 puheenjohtajan joukossa oli useita todella hyviä kandidaatteja alueen parhaaksi puheenjohtajaksi. Itse uskon, että minut valittiin parhaaksi puheenjohtajaksi siksi, että olen saanut ihmiset todella kiinnostumaan ja innostumaan nuorkauppakamaritoiminnasta. Lahden Nuorkauppakamari kasvoi alueen suurimmaksi, oltuaan pitkään sijalla kaksi. Lahden Nuorkauppakamarin ennätysmäinen jäsen- ja koejäsenmäärän kasvu on vain tulosta ihmisten innostumisesta. Olen itse suositellut useille uusille koejäsenille nuorkauppakamaritoimintaa oman kehittymisen ja verkostoitumisen tueksi vuonna 2016 ja aion tehdä siten myös jatkossa. Koska Lahden Nuorkauppakamari on jäsenistöltään sekä kokenutta että uutta intoa täynnä, niin uskon sen todistavan hyvän puheenjohtajuuteni myös kansallisella vertailutasolla. Lahdessa on Suomen paras jäsenistö, joten puheenjohtajankin on helppo loistaa, Pasanen iloitsee.LNKK_4

 

Toinen palkituista oli Jussi Ahonen, joka valittiin alueen parhaaksi JC:ksi. Perusteluissa palkintoraati totesi Ahosen olevan omassa kategoriassaan Suomen tunnetuin nuorkauppakamarilainen. Lahden Nuorkauppakamarissa Ahonen toimi viime vuonna koulutuksista vastaavana kehitysjohtajana.

– Alueellamme on paljon aktiivisia nuorkauppakamarilaisia, enkä odottanut, että palkinto kohdalle osuu, vaikka toki sitä toivoinkin. Fiilis oli mahtava, kun sain nousta ylös ja kävellä kohti lavaa. Aivan upeaa oli myös kuulla illan aikana kymmenet kommentit siitä, miten palkinto meni oikeaan osoitteeseen. Olen koko viime vuoden ollut aktiivinen monella saralla: Omassa kamarissamme olin järjestämässä 15 koulutusta, osallistuin useisiin virallisiin kokouksiin ja koulutuksiin ja kävin muidenkin kamareiden tapahtumissa. Olen laittanut itseni likoon nöyryytyksen uhalla pukeutumalla uudestaan ja uudestaan ihonmyötäiseen kokovartalopukuun tulevan vuosikokouksemme maskottina. Pahalla päällä en koskaan ollut missään. Lahdessa nuorkauppakamaritoiminta on vahvassa nosteessa ja sen mukana on helppoa olla aktiivinen. Toisaalta on kiitettävä alueen parasta puheenjohtajaa Pasi Pasasta, joka on osaltaan ollut vaikuttamassa minunkin toimintaani, Ahonen muistelee mennyttä vuotta.LNKK_3

Lisäksi Lahden Nuorkauppakamari sai alueyhteistyöpalkinnon yhdessä Kotkan Nuorkauppakamarin kanssa. Palkinto myönnettiin debattikilpailun valmistelusta, jossa alueellisen kisan Kotkalle hävinnyt Lahden kamari sparrasi voittajaa kansalliseen kilpailuun osoittaen aitoa JC-henkeä.

Vuoden 2016 Alue B:n parhaat:

Vuoden koejäsen: Timo Falck, Kotkan NKK
Vuoden koejäsen, kunniamaininta: Joonas Tanskanen, Riihimäen-Hyvinkään seudun NKK
Alueyhteistyöpalkinto: Lahden ja Kotkan NKK:t
Paras projekti: Kohti työelämää, Kouvolan NKK
Paras projekti, kunniamaininta: Äiti ja ura, Hämeenlinnan NKK
Vuoden JC: Jussi Ahonen, Lahden NKK
Paras puheenjohtaja: Pasi Pasanen, Lahden NKK
Paras kamaritoiminta: Hämeenlinnan NKK
Puhekilpailun voittaja: Heikki Mutikainen, Kotkan NKK
Käkriäiskisa: Kouvolan NKK
Paras kokousosallistuminen: Kotkan NKK

Kuvat AllAboard-kokousjärjestäjien tarjoamia.

You may also like...