Lahti aqua tarjosi 110-vuotisen toimintansa kunniaksi 110 kpl lahjakorttia joulupuukeräykseen

Lahti Aqua

Lahti Aqua

“Lahti Aqua haluaa tänä vuonna muistaa paikallisia perheitä Joulupuu -keräyksessä ja jakaa näin hyvää joulumieltä sitä eniten tarvitseville. Koska vesihuoltotoimintamme täyttää kuluvana vuonna 110 vuotta, ajatuksemme on lahjoittaa 110 lahjakorttia, jotta apu ja muistaminen saadaan ohjattua perille”, kertoo Lahti Aquan viestintäpäällikkö Paula Nikula. “Mukana olevista liikkeistä hankkimamme lahjakortit kiteyttävät ajatuksen, että kaikenikäiset lapset saavat joululahjaksi elämyksiä sekä pääsevät harrastamaan, ulkoilemaan, lukemaan ja pelaamaan.”

Joulupuu -keräyksen tavoitteena on mahdollistaa joululahjan saaminen Lahden ja Hollolan alueen haastavissa tilanteissa elävien perheiden lapsille ja nuorille. Tänä vuonna keräys järjestetään Lahdessa 20. kertaa.

Keräyksessä Päijät Hämeen hyvinvointiyhtymä, Lahden Diakonialaitos sekä Lahden seurakuntayhtymä etsivät asiakkaistaan perheitä, jotka ovat  avuntarpeessa.

Muita keräyksen yhteistyökumppaneita ovat Koulutuskeskus Salpaus, Lahden 4H-yhdistys, Lahden alueen Rotaryklubit, Grano ja Stala.

Ihmisten kohtaamisen ja kokoontumisen välttämiseksi keräys järjestetään aiemmasta poiketen lahjakorttimallilla.

Lahjakorttimallissa on tarkoituksena ostaa lahjakortti, jostakin keräyksessä mukana olevasta liikkestä. Lahjakortin voi samalla jättää myymälässä sijaitsevaan keräyslippaaseen.

Lista mukana olevista liikkeistä löytyy Lahden Nuorkauppakamarin sivuilta sekä sosiaalisenmediantileiltä.

Joulupuu -keräykseen voi osallistua 13.12. saakka.

 

Lisätietoja antaa:

Martina Henell

joulupuu.lahti@gmail.com

Projektipäällikkö, Joulupuu Lahti 2020 – keräys, Lahden Nuorkauppakamari

 

Paula Nikula

p.  03 851 5940

Viestintäpäällikkö, Lahti Aqua Oy

You may also like...