LNKK:n vuosikokouksessa

Torstaina 18.2.2016 järjestettiin Lahden Nuorkauppakamarin sääntömääräinen vuosikokous Lahti Regionin tarjoamissa tiloissa Askonkadulla. Paikalla oli kamaristamme reilu kaksikymmentä osallistujaa joissa oli niin kamarin varsinaisia jäseniä, koejäseniä, että senaattoreita. Tilaisuutta läsnäolollaan kunnioitti myös VP Aluejohtaja Ari Pöyhönen.

Vuosikokouksessa vuoden 2015 puheenjohtaja Johanna Peltovuori esitteli kokousväelle 2015-vuoden toimintakertomusta sekä totetunutta budjettia. Kokousväki äänesti yksimielisesti 2015-vuoden hallituksen vastuunvapautuksen puolesta sillä kaikki oli täysin mallillaan.

Tämän jälkeen nykyinen puheenjohtaja Pasi Pasanen vuorostaan esitteli vuoden 2016 toimintasuunnitelman ja budjetin, joka sai etenkin kokeneilta jäseneiltä ja senaattoreilta kiitosta jäseniin panostamisesta.

Vuosikokouksessa valitaan myös perinteisesti koejäsenistä kamarille virallisia jäseniä. Tässä kokouksessa kriteerit täyttänyt Mirva Mättölä-Vesalainen valittiin yksimielisesti Lahden Nuorkauppakamarin jäseneksi.

Iloista tunnelmaa piristi entisestään kokouksen yhteydessä järjestetty puhekilpailu johon osallistui neljä mainiota koejäsentämme: Sonja Nurmi, Niko Rantanen, Aino Nikulainen ja Lotta Mantere. Aiheena puhekilpailussa oli Nuorkauppakamaritoiminta on parasta tekemistä Lahdessa. Kaikille kisailijoille täytyy nostaa hattua sillä kovin lyhyestä valmistautumisesta huolimatta, puheet olivat todella hyviä. Voiton tästä nelikosta vei Aino Nikulainen hauskalla ja selkeällä puheellaan. Aino osallistui kamarin järjestämään puhekoulutukseen helmikuun alussa, mistä selkeästi oli ollut hyötyä.

Kokous onnistui siis kaiken kaikkiaan hienosti ja tästä on hyvä jatkaa kuluvaa vuotta eteenpäin!

Kokousväkeä Lahti Regionin tarjoamissa tiloissa

Kokousväkeä Lahti Regionin tarjoamissa tiloissa

 

 

Kuvassa LNKK:n  puheenjohtaja Pasi Pasanen ja uunituore jäsen Mirva Mättölä-Vesalainen

Kuvassa LNKK:n puheenjohtaja Pasi Pasanen ja uunituore jäsen Mirva Mättölä-Vesalainen

 

 

You may also like...