Löytyykö Lahden Nuorkauppakamarista innovaatiokilpailun voittaja?

ratkaisu100

Salla Nurminen, Ratkaisu100-projekti: 

Toimin Ratkaisu 100:n eli Suomen suurimman innovaatiokilpailun parissa. Olemme tulossa kertomaan kilpailusta Lahteen osana Ratkaisu 100 -kiertuettamme. Kyseessä on haastekilpailu, jossa etsitään ratkaisuja osaamisen parempaan tunnistamiseen ja hyödyntämiseen. Tämä haaste päätyi kaikista tärkeimmäksi ratkaistavaksi yli tuhannen ehdotuksen joukosta.

Koko haaste kuuluu: Kehitä ratkaisu, joka mahdollistaa osaamisen ja kykyjen paremman tunnistamisen ja hyödyntämisen maailmassa, jossa ihmiset ja tieto liikkuvat entistä enemmän maasta toiseen. Parhaalle innovaatiolle on luvassa miljoonan euron palkinto. Lisätietoa kilpailusta löytyy osoitteessa: www.ratkaisu100.fi

 Teidän nuorkauppakamarilaisten joukosta löytyy aktiivisia tulevaisuuden tekijöitä ja te olette sitä joukkoa, jotka haluamme tähän kilpailuun ratkaisijoiksi. Ehkä tuleva voittajatiimi löytyy juuri joukostanne! Olemme tulossa ensi tiistaina 15.11.2016 Lahden Tiedepäivään esiintymään ja olisi hienoa, jos sinä ja muut nuorkauppakamarilaiset tulisivat paikalle. Olisi myös hienoa, jos voisit välittää tätä viestiä eteenpäin.  Voisin laittaa sinulle viestintämateriaalia tulemaan, tai mikäli teillä on erityisesti viestinnästä vastaava henkilö, voit ohjata viestini hänelle.

Olemme paikalla:

-Klo. 10.00-15.00 Ständi, FellmanniCampus (2. Krs) 

-Klo. 11.30-12.00 Esittelyssä: Ratkaisu 100, Felmannin kulma (1. Krs.). Tietoisku kilpailusta ja Kaikkien osaaminen käyttöön -haasteesta. Paikalla keskustelemassa myös Eric Kaufmann MeaManna –ekokahvilasta.

Tässä linkki ohjelmaan: http://blogit.lamk.fi/lahdentiedepaiva/aikataulu/

You may also like...