HAASTE: Maailman Siivouspäivä 15.9.2018

World Cleanup Day (WCD) eli Maailman Siivouspäivä on YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin linkittyvä tempaus, joka tarttuu globaaliin ongelmaan.

Siivoustempauksen tarkoituksena on osoittaa, miten aktiiviset kansalaiset kantaa ottamalla ja yhteistyötä tekemällä yhdistävät yhteiskunnan sektorit saavuttaakseen maailmanlaajuista kestävää vaikutusta. Kampanjan pääpäivä on 15. syyskuuta, jolloin tavoitteena on näkyvästi lisätä tietoutta ja aktivoida viisi prosenttia maailman ihmisistä ratkaisemaan roskaantumisongelmaa. Tapahtuma haastaa myös pohtimaan, kuinka kierrättää tehokkaammin.

Lahden Nuorkauppakamari haastaa mukaan paikalliset yritykset, yhdistykset sekä yksityiset henkilöt. Tule mukaan siivoamaan valmiiseen ryhmään tai perusta omasi! Osallistumisohjeet sekä tietoa Maailman Siivouspäivästä löydät osoitteesta www.worldcleanupday.fi. Siivotaan Suomi yhdessä!

Siivouspäivään jo sitoutuneita yrityksiä ovat esimerkiksi:
Lahti Energia
• Finncont Ympäristötuotteet Oy
Kaarisilta ry
Messutuloste Rolleri
• Adpro

Lataa WCD-haastekirje koneellesi ja tulosta se yrityksesi ilmoitustaululle tms. Muista haastaa kirjeellä myös yhteistyökumppanisi ja muut sidosryhmät mukaan!

 

Lisätietoa: 
Projektipäällikkö Päivi Sievänen
puh. 050 5172804

You may also like...