Marjaana Turunen on tämän vuoden positiivisin lahtelainen

Vuoden Positiivisimmaksi Lahtelaiseksi vuonna 2017 on valittu kanttori ja kuoron johtaja Marjaana Turunen.

Turunen on vuosien ajan saanut lahtelaiset laulamaan ilolla. Hän on vuodesta 1992 toiminut kanttorina Lahden seurakuntayhtymän Salpausselän seurakunnassa ja työssään tuonut laulua ja musiikkia monen lahtelaisen elämään vauvasta vaariin. Kanttorin toimen lisäksi Turunen tuo laulamisen iloa monen elämään johtamiensa kuorojen, Lahden Gospelkuoron, PreGo-valmennuskuoron sekä Laulamattomien kuoron kautta. Yhdessä Gospelkuoron kanssa Turunen on vienyt lahtelaista asennetta myös Lahden ulkopuolelle; muun muassa Talent Suomi -kilpailuun finaaliin.

Työnsä Turunen tekee tarttuvalla ilolla sekä peräänantamattomalla asenteella. Hänen mukaansatempaava ja positiivinen asenteensa on kasvattanut Laulamattomien kuoron kokoa vuosi toisensa jälkeen, kun yhä useampi ennen kuorolaulua harrastamaton on löytänyt tiensä uuden harrastuksen pariin.

Raati oli valinnassaan yksimielinen.

Elämäntyöpalkinnon saajaksi vuonna 2017 on valittu ammattipartiolainen Petri Louko, joka on pitkällä partiourallaan vuodesta 1991 toiminut mm. Hämeen Partiopiirin aluepäällikkönä ja ollut monen partiolaisen kultainen apu, henkinen tuki ja auttava käsi. Partion ulkopuolella Louko tekee aktiivisesti vapaaehtoistyötä Lions ry:ssä sekä oli mukana esimerkiksi MM2017 latupartiossa pitämässä huolen, että ladut ovat ammattihiihtäjiä varten kunnossa sekä tasalaatuiset kaikille kilpailijoille.

Raadin jäsenet:

Juuso Töytäri, Kiti Friman, Marika Roth, Lotta Mantere, Piia Lindeman, Maria Borg, Anne Tuovinen, Mari Kuparinen, Mia Parviainen ja Hanna-Mari Forström.

You may also like...