Marko Jantunen on vuoden positiivisin lahtelainen!

Vuoden positiivisin lahtelainen 2022

Entinen huippujääkiekkoilija ja nykyinen päihdetyöntekijä Marko ”Jarna” Jantunen on valittu vuoden positiivisimmaksi lahtelaiseksi. Titteli on jaettu vuodesta 2004 lähtien. Kunniamaininta annettiin Johanna Pakariselle avustustyöstä ukrainalaisten hyväksi.

Valintaa perusteltiin sillä, että Jantunen on tuonut omalla rohkealla tarinallaan esiin päihdeongelmien vaiettua todellisuutta, joka voi koskettaa ketä tahansa. Hän tekee merkittävää työtä päihdeongelmien parissa Lahdessa ja on vaikuttanut tarinallaan valtakunnallisesti jo vuosien ajan. Hän on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta.

Ehdotuksia vuoden positiivisimmaksi lahtelaiseksi tuli yhteensä 103 kappaletta, joista Positiivarit ja Lahden Nuorkauppakamari ry yhdessä yhteistyökumppaneidensa Lahden kaupungin, Lahden Tiedepuiston, ravintola Santa Fén, Kukkapiin, Dilan ja Harjula-Mainoksen kanssa valitsivat voittajan yksimielisesti.

Kuvassa: Juuso Töytäri (Positiivarit), Tuija Seppälä (Lahden Nuorkauppakamari, projektipäällikkö), Johanna Pakarinen, Marko Jantunen, Laura Vepsäläinen (Lahden Nuorkauppakamari, puheenjohtaja), Juha Rostedt (Lahden kaupunginvaltuuston pj)

Kiitos projektin yhteistyökumppaneille Positiivarit Oy, Lahden kaupunki, DILA, Harjula-Mainos, Lahden Tiedepuisto, Kukkapii ja SantaFe

You may also like...