Muksulan lelut hyviin käsiin vuosikokouksen jälkeen!

Löytyykö sinunkin kotoasi leluja jotka kaipaisivat jo uusia leikkijöitä? Tai jo pieneksi jääneitä vaatteita? Nyt on mahdollisuus lahjoittaa ne hyvään!

Vuosikokous Business Up! järjestää lapsille tekemistä lauantaina 22.4. kokoushotelli Seurahuoneen luova huone Ankkurissa. Päivän aikana askarrellaan, leikitään ja pelaillaan yhdessä hoitajien kanssa. Tilassa on myös leikittäjiä, jotka voivat katsoa lapsen perään esimerkiksi kampaamokäynnin ajan. Kokouksen jälkeen Muksulan lelut ja tarvikkeet lahjoitetaan Lahden ensi- ja turvakoti ry:n toimintaan ja perheiden hyväksi.

Muksulan lelujen ja pelien lisäksi Lahden ensi- ja turvakodille on mahdollisuus lahjoittaa lasten tarvikkeita ja vaatteita sekä pienimuotoisesti kodin tarvikkeita ja aikuisten vaatteita. Lahjoitettavien vaatteiden ja tarvikkeiden tulee olla hyväkuntoisia käytettynäkin.

Jos halu auttaa heräsi, mutta kotoasi ei käytettynä em. tarvikkeita löydy, voit toki tuoda lahjoituksesi myös suoraan kaupasta. Yhdistys ottaa ilolla vastaan myös uusia leluja, vaatteita ja tarvikkeita!

Ota yhteyttä Miian, jos haluat osallistua lahjoitukseen, sähköpostitse osoitteeseen miia.hovilainen@jcilahti.fi tai puhelimitse numeroon 044 5434 255.

Lahjoitukset toimitetaan perille kokouksen jälkeisellä viikolla.

You may also like...