Oma Säästöpankki – pitkäaikainen kumppanimme

Lähellä ja läsnä – se on pääyhteistyökumppanimme Oma Säästöpankin motto, mikä sopii hyvin myös meidän kamarilaisten arvoihin! Meillä on ilo ilmoittaa, että Lahden Nuorkauppakamarin ja Lahden Oma Säästöpankin on jo useamman vuoden jatkunut menestyksekäs yhteistyö jatkuu!

Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin itsenäinen säästöpankki, joka palvelee yli 140 000 henkilö- ja yritysasiakasta 32 konttorin ja noin 300 henkilön voimin. Säästöpankkilaiset ovat aidosti lähellä ja läsnä ja tarjoavat paikkakunnan parasta sekä ihmisläheistä pankkipalvelua.

OmaSp panostaa vahvasti digitaalisten palveluiden sekä pankkikonttoreiden kehittämiseen, mutta tarjoaa myös perinteistä pankkipalvelua, esimerkiksi aitoa kassapalvelua joka arkipäivä, yhä useammassa konttorissa laajennetuin aukioloajoin. Palveluneuvojat myös lähtevät tapaamaan asiakkaita konttorin ulkopuolelle ja tuovat näin pankkipalvelunsa yrityksiin, työpaikoille ja koteihin eli mahdollisuudet ovat monipuoliset!

Missä tahansa arjen pankkiasioissa voit olla yhteydessä suoraan ihaniin OmaSp:n asiantuntijoihin Lahden konttorissa https://www.omasp.fi/fi/lahti

OmaSp:n Lahden konttorinjohtaja Hanna-Mari Forsström ja Lahden Nuorkauppakamarin kumppanuusvastaava Henri Kosunen kirjoittivat uuden yhteistyökumppanuussopimuksen 26.5.2021.

You may also like...