Pöydälle hypänneet 2021: DP, COM, SECY, IND JA IPP

Vuoden 2021 hallitusvirkoihin haku on käynnissä. Virkoja on vielä auki ja nykyisten ehdokkaiden haastamiseen kannustetaan. 

Hallitusvirkoihin 2021 ehdolla_ Laura Vepsäläinen (DP), Essi Lundahll (COM), Tanja Mäennenä (SECY) ja Päivi Pasanen (IPP)

 

Laura Vepsäläinen – Varapuheenjohtaja (DP)

Moikka! Olen Laura Vepsäläinen ja haen kamarimmme DP:ksi eli valmistautuvaksi puheenjohtajaksi vuodelle 2021. Olen ollut Lahden Nuorkauppakamarissa mukana syksystä 2017 lähtien. Viime vuonna olin kamarimme IND:nä eli vastasin koulutuksista. Olen osallistunut aktiivisesti kamareiden tarjoamiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Tänä vuonna olen mukana Kouluttaja-akatemiassa ja pidänkin ensimmäisen koulutukseni 30.9. Heinolassa. Kaikki mukaan, jotka eivät ole vielä osallistuneet Start-koulutukseen! 🤩 Innostun ja inspiroidun ihmisistä ja toivon tarjoavani itse samaa muille. Ensi vuodelta odotan uusia kokemuksia, erilaisten ihmisten tapaamisia ja uuden oppimista yhdessä sekä hyvää pöhinää! Ps. Olettehan muistaneet merkata kamarin vaalikokouksen kalenterihinne (pe 16.10 klo:17.00)

Terkuin Laura

 

Essi Lundahl – Projektilohko (COM)

Olen Essi Lundahl, tunnetaan myös Matti myöhäisenä. Kuulin villiä huhua uudesta ja jännittävästä hallituksen virasta (Com), josta olisin kiinnostunut. Pidän normaalistikin arjessa monia lankoja samaan aikaan käsissäni, joten uskon, että saisin myös projektipäälliköt sekä projektit ja niissä avustamisen mahtumaan vielä hyppysiini. Tämä pöydälle hyppy pätee siis tietysti vain, jos tulen valituksi oikeaksi jäseneksi😎👋

 

Tanja Mäennenä – Sihteeri (SECY)

Heips! 😊 Haen sihteerin virkaan. Olen ollut Lahen kamarin jäsen reilun 3 vuotta. Haen sihteerin virkaa, koska koen että pääsen näkemään siinä hallitustoimintaa monipuolisesti. Olen tunnollinen ja järjestelmällinen ja haluan hoitaa homman hyvin. Tämän vuoden hallitus vaikuttaa muutenkin mahtavalta tiimiltä, että olisi hienoa olla osa sitä!

Kamari on tarjonnut mahtavia rusinoita pullasta nämä ensimmäiset vuodet. Haluaisin antaa kuitenkin nyt kamarille enemmän, kun aikaa muilta elämän osa-alueilta on vapautunut. Odotan innolla mitä upeita kokemuksia aktiivisemmalla osallistumisella saa myös itselleen. Odotan myös innolla aktiivisemmassa kamaritoiminnassa uusien huipputyyppien tapaamista, sillä tähän astiset kamarin kautta tavatut ihmiset, ovat olleet aivan uskomattomia tyyppejä!

Ystävällisin terveisin Tanja Mäennenä

 

Mari Rosenlund – Koulutuslohko (IND)

Hop, pöydällä ollaan! Olen Rosenlundin Mari ja haen hallituksen IND- koulutuksista vastaavaksi (ja toki toivon, että minut ensin valitaan jäseneksi). Nuoren JCI aikani olen toiminut aktiivisesti Välitä ja Vaikuta -projektin upean tiimin vetäjänä. Ammatiltani olen voimavarakeskeinen työnohjaaja ja työkseni työnohjaan, koulutan ja valmennan erilaisia työyhteisöjä. Oma osaamiseni löytyy ihmisten vuorovaikutuksessa, asiantuntija ajattelussa, sekä tunteiden ohjaamisessa. Hallitukseen toisin kaiken sen osaamisen, tiedon ja taidon yhteiseen käyttöön, mikä minulla on.

 

Päivi Pasanen – Edellisen vuoden puheenjohtaja (IPP)

Kuva: Henri Uotila

Noin vuosi sitten hypähdin pöydälle Lahden nuorkauppakamarin puheenjohtajaksi vuodelle 2020. Onneksi valmistautumisvuotta ei ollut, sillä ei tähän vuoteen osannut valmistautua kukaan. Ensi vuonna päästelen höyryjä edellisen vuoden puheenjohtajana, eli iipparina ja kehitän B-alueen kansainvälisyystoimintaa kansainvälisyyspäällikkönä, haltijakielellä R INT:nä.

Päivi

You may also like...