Pöydälle hypänneet 2021 – PRES, LIO ja TREAS

Vuoden 2021 hallitusvirkoihin haku on käynnissä. Virkoja on vielä rutkasti auki ja haastamiseen kannustetaan. 

Pöydälle hypänneet Mirva Karttunen (LIO), Elina Loukonen (TREAS) ja Miia Hovilainen (PRES)

 

 

Miia Hovilainen – puheenjohtaja (PRES)

Ensi vuonna tehdään #lahessaparemmin ja ollaan #yhdessäenemmän

Olen Miia Hovilainen ja haen kamarimme puheenjohtajaksi vuodelle 2021.

Viimeisen viiden vuoden aikana kamaritoiminta on ollut minulle juurikin se #maailmanparasharrastus, olen heittäytynyt toimintaan täydellä sydämellä ja suurella energialla.

Olen kouluttautunut, osallistunut, kehittynyt, oppinut, laajentanut verkostojani ja saanut elämääni runsain mitoin aivan mahtavia ihmisiä.

Olen ollut mukana lukuisissa projekteissa, osallistunut koulutuksiin, tapahtumiin ja kokouksiin, niin kamarissamme kuin alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisestikin.

Hallitusvirkoja olen saanut tehdä useamman niin omassa kamarissamme kuin alueellakin.

Tänä vuonna DP:n ja toisen aluevirkani aikana olen saanut entisestään syventää ymmärrystäni kamaritoiminnasta ja laajentanut käsitystäni tämän harrastuksen mahdollisuuksista.

Ensi vuonna aion osaltani mahdollistaa, että jokainen kamarimme nykyinen sekä tuleva jäsen löytää oman jc-polkunsa millä kehittyä ja vauhdittaa menestystänsä- juuri itselleen sopivalla tavalla.  Juuri te olette se tärkein osa tätä toimintaa.

#oppimisjärjestön hengessä aion itse ensi vuonna(kin) kehittyä esiintymistaidoissani sekä opetella jaloa delegoinnin taitoa.

Yhdessä me olemme enemmän ja yhdessä me teemme ensi vuonnakin vakuuttavaa ja vaikuttavaa kamaritoimintaa!

Palveluksessanne, Miia

 

Elina Loukonen – Rahastonhoitaja (TREAS)

Olen Elina Loukonen (29) ja haen vuoden 2021 hallitukseen TREASin virkaan eli rahastonhoitajaksi. Olen ollut nuorkauppakamarissa mukana vuodesta 2017. Aloitin kamariurani Helsingin Nuorkauppakamarissa ja vuonna 2019 vaihdoin muuton ja töiden siirtymisen myötä Lahden kamariin.

Eurojen pyörittely sujuu minulta luontaisesti. Työssäni käsittelen sellaista parin kymmenen miljoonan euron budjettia, joten uskon hoitavani kunnialla myös kamarin rahaliikenteen. Excelit ja tasainen taustalla puurtaminen sopivat tällaiselle numeroita rakastavalle dippainssille.

Kamariuraa on onneksi vielä pitkään jäljellä, joten tavoite olisi saada oppia ja kokemusta ehkä jopa kaikista kamariviroista!

 

Mirva Karttunen – Tiedottaja (LIO)

Hei! Olen Mirva Karttunen ja haen LIO:n virkaa.

Tulin kamarin toimintaan mukaan syksyllä 2019, jolloin olin tavannut mahtavia tyyppejä ja mukaan oli päästävä. Olen ollut vuoden 2020 viestinnän tiimissä mukana ja tämä kulunut vuosi on saanut kiinnostuksen heräämään viestinnästä. Haen nyt hallitukseen mukaan, että voin kehittyä ja oppia lisää.

Odotan jo tulevaa vuotta ja toivottavasti pääsemme vihdoin normaaliin elämään, että saadaan kaikki ilo irti tästä toiminnasta, saadaan upeita tapahtumia, loistavia koulutuksia ja hienoja yhteisiä kokemuksia jaettavaksi.

 

 

 

 

You may also like...