PRES-Akatemia

PRES-AKATEMIA 2018 – KÄRKIJOUKOT

Lahden Nuorkauppakamari järjestää PRES-Akatemian Pajulahdessa 18.–20.5.2018. Vuoden 2018 PRES-Akatemian teemana on Kärkijoukot. Tutustu viikonlopun ohjelmaan.

 

Mikä on PRES-Akatemia?

PRES-Akatemia on tarkoitettu puheenjohtajille ja valmistautuville puheenjohtajille. Akatemiassa luodaan linjaukset seuraavan vuoden kansalliselle toiminnalle ja toimintaa ovat yhteistyössä kehittämässä puheenjohtajat Keskusliiton hallituksen kanssa. Akatemiassa osallistutaan SNKK:n toiminnan suunnitteluun sekä saadaan työkaluja kamarin hallitustyön johtamiseen. PRES-Akatemia järjestetään kerran vuodessa toukokuussa, jolloin se tarjoaa mahdollisuuden tehdä puolivuosikatsauksen oman kamarin kuluvaan vuoteen.

 

Miksi osallistua PRES-Akatemiaan?

Viikonlopun aikana pääset pohtimaan omia johtajuustaitojasi sekä haastavia johtamistilanteita, joita käydään läpi case-esimerkein.

Kamarin puheenjohtajana osallistut 3LED Leaderhip -koulutusosioon, jossa saat 360 asteen palautteen johtamistyöstäsi ja opit hyödyntämään palautetta johtamisesi kehittämisessä. Lisäksi osallistut toimintasuunnitelmien työstämiseen yhdessä varapuheenjohtajien ja Suomen Nuorkauppakamarit ry:n Keskusliiton kanssa.

Kamarin valmistautuvana puheenjohtajana osallistut PRES-Akatemiassa 3LED Development -osioon, jossa käydään läpi SNKK:n menestysohjelman hyödytämistä kamarivuoden johtamisessa. Opit strategian ja strategisen johtamisen merkityksen käytännön toiminnassa ja erityisesti saat työkaluja ja menettelytapoja strategian konkretisoimiseen. Opit toteuttamaan strategian jalkauttamisen prosessin, jossa strategiset suuntaviivat viedään vuosittaiseen toimintasuunnitelmaan ja sen kautta käytännön tekemiseksi.

 

Rekisteröinti on päättynyt!

 

Lisätiedot:
Riikka Kojo, projektipäällikkö
puh. 040 518 4108
riikka.kojo@jcilahti.fi


 

SNKK on Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestö. Opintokeskus Sivis toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta ja SNKK:n koulutustoiminta saa myös tätä tukea. Koulutuksiin osallistujista toimitetaan Sivikselle seuraavat tiedot: nimi, sukupuoli ja sähköpostiosoite (yli kuuden tunnin koulutuksista). Lisätietoa Siviksen toiminnasta ja tietojen käytöstä saat koulutuspäälliköltä tai osoitteesta www.ok-sivis.fi


YHTEISTYÖSSÄ YHTEISKUNNAN JA JOHTAJUUDEN PUOLESTA: