Lahden Nuorkauppakamarin järjestämässä PRES-Akatemiassa kouluttautui sata nuorkauppakamarilaista

Lahden Nuorkauppakamarin järjestämän PRES-Akatemian myötä Lahti sai hyvää mainosta valtakunnallisen koulutustapahtuman pitopaikkana. 

Jokavuotinen PRES-Akatemia on suunnattu Suomen Nuorkauppakamareiden tämän vuoden ja ensi vuoden puheenjohtajille. Viikonlopun teemana oli johtajuustaitojen kehittäminen. Kaikkiaan Liikuntakeskus Pajulahteen kokoontui sata osallistujaa noin 50:stä eri nuorkauppakamarista eri puolilta Suomea.
– PRES-Akatemia on projektina ollut monipuolinen. Tässä samalla on tuotu Lahtea tutuksi valtakunnan laajuisella markkinoinnilla Maarianhaminaa myöten. Samalla projektitiimi on oppinut tiimityötaitoja, ja henkilökohtaisella tasolla on myös projektinvetokokemusta karttunut tekemisen kautta, kertoo projektipäällikkö Riikka Kojo.
Kouluttautumisen lisäksi ohjelmassa oli muun muassa alueen puheenjohtajien kokous, jossa äänestettiin Lahden Nuorkauppakamarille järjestelyoikeudet ensi marraskuussa pidettävään Hallitusakatemiaan. Hallitusakatemia on tarkoitettu itäisen Suomen kaikkien 13:sta nuorkauppakamarin hallitusten jäsenille. 

Tekemällä oppii parhaiten

Lahden Nuorkauppakamari on alle 40-vuotiaille tarkoitettu kehittymis-, kouluttautumis- ja verkostoitumisjärjestö. Nuorkauppakamari pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä jäsentensä johtamistaitoja, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. 
– Nuorkauppakamarissa opitaan tekemällä. Tänä vuonna toteutamme 14 erilaista projektia, joilla haluamme vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan ja kehittää jäsentemme työelämätaitoja ja -osaamista. PRES-Akatemia on yksi tämän vuoden isoimmista projekteista, kertoo Lahden Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Heikki Ulvila.
Lahden Nuorkauppakamarissa on yli 60 jäsentä ja yhdessä jäsenten, koejäsenten, senaattoreiden ja kunniajäsenten kanssa kamari muodostaa noin 130 hengen verkoston. Lahden Nuorkauppakamari toteuttaa vuosittain noin 15 projektia ja järjestää lisäksi jäsenistölleen koulutuksia, tapahtumia ja yritysvierailuja.

You may also like...