Pressan kynästä: Huhtikuu

Lahden Nuorkauppakamarin arvovaltaisen syyskokouksen valtuuttamana puheenjohtajana minulla on ilo ja kunnia ilmoittaa:

PROJEKTEJA ON!

Voi kuulkaa, nyt on hyvää aikaa valmistella projektisuunnitelmia, soitella toisille kamarilaisille (vaikka jo siksi, että muille kuin omille perheenjäsenille puhuminen on välillä ihanaa) ja pyytää heitä tekemään edes joku pikkuhomma projektien suhteen. Markkinointia voi tehdä, syksymmälle voi rohkeasti lyödä päivämääriä lukkoon ja yhteistyökumppaneihin tehdä ensimmäisiä yhteydenottoja. Ulkopuolisille puhuminen antaa kaikille toivoa siitä, että emme ole pysäyttämässä yhteiskuntaa. Itselle kamaritoiminta antaa ainakin sen kaivatun tauon etä-arkeen. Kävelypalaverit turvaväleillä tai etänä kuulokkeet päässä ei ole ihan huono juttu.

JUHLIA ON!

Kamaritoiminta on siirtynyt etäyhteyksien varaan. B-alueen palkintogaalaa vietettiin jo livestriimattuna omissa olohuoneissa – kamariskumpat ennen gaalaa tuntuivat uskomattoman hyvältä. Extrovertin sielu soi hunajaa, kun kuuli äänen ja näki vilauksen kavereista.

KOULUTUKSIA ON!

Elämä jatkuu, toiminta jatkuu, saamme harrastaa!  Paljon hienoja koulutuksia etänä on ollut ja on vielä tulossa!

LIIKETTÄ JA TAPAHTUMIA ON!

LOM jahtaa meitä turvallisesti ulkoilemaan pääsiäismunien perässä. Yritysvierailujakin on tulossa.

VERKOSTOITUMISTA YLI KAMARIRAJOJEN ON!

Kynnys osallistua muiden kamareiden tapahtumiin etäisyyksien takia vähenee, kun etäyhteydellä pääsemme vaikka Mikkeliin yritysvierailulle 28.4., kimpassa Unileverille!

OPPIMISEN PAIKKOJA ON!

There’s life out there! En voi väittää, ettenkö odottaisi jo kovin, että pääsen halaamaan ihmisiä ja tekemään asioita kylki kyljessä, mutta siihen asti mukaudutaan ja otetaan uuden oppimisesta kaikki irti, koska sehän me osataan! Eikö?

ASENNETTA ON!

Kieltäydytään hautautumasta poikkeustilaan. Pysytään kotona, pysytään turvassa, mutta pidetään ääntä! Somessa, puhelimessa ja työelämässä.

Päätän tämän kirjoituksen yhteen lempi elämänohjeistani, ohjatkoon se ajatuksia: asiat tapahtuvat ajassa ja paikassa. Ei tuijoteta montun pohjaa, eikä keksitä uusia ongelmia. Keksitään ratkaisuja ja rakennetaan silta rotkon yli, oli se kuinka suuri tahansa.

Päivinne

 

Päivi Pasanen

Puheenjohtaja 2020

  1. 040 5115008

You may also like...