Puheenjohtaja Päivi Pasanen

 

Kuva: Henri Uotila

Kiitos kaikille hienosti alkaneesta vuodesta!

Ylpeyden määrä meidän kamarin toiminnasta on pohjaton!

Kestämme vertailun koko Suomen laajuudella toiminnan laadussa, monipuolisuudessa, määrässä sekä erityisesti jäsenten aktiivisuudessa. Olemme B-alueen suurin kamari yli kymmenen jäsenen erolla seuraavaan ja toimintamme imu ilahduttaa, sillä koejäsenten määräkin on koko ajan iloisessa kasvussa. Arvatkaa olenko ehkä ihan vähän saattanut mainita muiden kamareiden pressoille mitä kaikkea hienoa meillä tapahtuu? 😉

Yhteistyökumppanina olemme vakuuttava. Jäsenemme ovat työmarkkinoilla haluttua kohderyhmää, sillä aktiivisia ja aloitekykyisiä ihmisiä tarvitaan aina. Pidetään brändiä yllä, joohan! Kumppanuusstrategia jatkuu jalkautumistaan tänä vuonna Kumppanuusstrategi Sonjan sekä BUS/COM Ronin johdolla ja toivottavasti meidän kaikkien avulla.  Jokaisella pressalla on aina teemansa. Tämän vuoden teema on lahtelaisittain ‘yhessä paremmin’ ja kumppanuusstrategia sopii tähän teemaan, kuin nenä päähän.

 Oletko Pata, Ässä, Risti vai Ruutu? 

Viime vuonna Jussin teemana oli ‘aktiivisuus’. Aktiivisuuteen edelleen kannustetaan yhessä paremmin -joukkuekilpailulla, jossa kamarimme jäsenistä ja koejäsenistä sattumanvaraisesti kootuille neljälle joukkueelle jaetaan pisteitä toimintaan osallistumisen perusteella.  Jos oma joukkue puuttuu, ole yhteydessä sihteeri Elina Loukoseen.

Loppuvuodesta nähdään mihin yhteistyössä päästään: kamarin koulutustuet jyvitetään osallistumisen mukaan, kaikki joukkueet saavat jotain. Aktiivisimmat saavat kuitenkin eniten ja joukkueet saavat yhdessä päättää mihin euronsa käyttävät. Osallistuminen aktiviteetteihin on pisteytetty eri tavoin, koska meidänkin osallistumismahdollisuutemme ovat erilaisia: jos et pääse säännöllisesti kuukausitapahtumiin, voit osallistua projekteihin (jossain tapauksessa vaikka kotisohvalta) ja kerätä joukkueellesi saman määrän pisteitä. Kannattaa pyytää potentiaalisia kamarikavereita ja joukkuekavereita mukaan tapahtumiin! #yhessäparemmin #lahessaparemmin

Tänä(kin) vuonna tapahtumat ja koulutukset tulevat olemaan huikeita. Tämän pääset toteamaan itse esimerkiksi tulemalla Lahden Nuorkauppakamarin Vuosikokoukseen 26.2. klo 17 alkaen (Muta&Kakku, Launeenkatu 82).  Kokouksessa käydään läpi viime vuoden toteuma ja kurkistetaan tämän vuoden suunnitelmiin. Koejäsenille ja tutustujille tiedoksi: vuosikokous on tärkeä, sillä se on yhdistyksemme korkein päättävä elin.

Samalla kokouksen sisältö auttaa myös hahmottamaan hienosti koko kamarivuoden mahdollisuudet. Samasta syystä kaikkien (myös senaattoreiden ja kunniajäsenten) kannattaa tulla paikalle. Lupaan, että tänäkin vuonna kamaritoiminta tarjoaa jokaiselle jotakin.

Muista seurata tapahtumakalenteria, ilmoittautua mukaan ja erityisesti se, että toiminta antaa eniten kun osallistuu.

Nähdään pian!

Päivi Pasanen

PRES 2020

040 5115008

paivi.pasanen@jci.fi

You may also like...