Puheenjohtajan kesäpäivät

Vietimme perinteisiä puheenjohtajan kesäpäiviä aurinkoisessa kelissä lauantaina 11.6. Päivämme starttasi Mäkihyppääjä-patsaan luota maauimalan kupeesta. Nautimme mukavasta ilmasta mäkikatsomossa tunnin verran, josta jatkoimmekin matkaa jääkiekkojoukkue Pelicansin pyhättöön eli jäähallille. 

Jäähallilla meitä oli vastassa Lahden Pelicansin vip-palveluista vastaava Niklas Honkanen. Hän piti meille yritysesittelyn Pelicansista ja pääsimme kiertämään hallin tiloja. Pääsimmekin kurkistamaan myös joukkueen pukukoppitiloihin ja Valtteri Bottaksen omaan aitioon.  

Yritysesittely

Seuraavana ohjelmanumerona meillä olikin Pekko-Park!! Pekko-Parkista löytyi monenlaisia erilaisia pelejä ja pomppulinnoja. Kisailimme kolmen hengen joukkueissa, mutta voittaja ei koskaan selvinnyt. 😀  

Pekko Park

Iltamme jatkui saunan ja ruoan merkeissä jäähallin aitiotiloissa. Illan kruunasi perinteisesti pöydälle hypyt! Pöydälle hyppy (konkreettisesti) tarkoittaa sitä, että henkilö osoittaa olevansa ehdolla ensi vuoden Lahden Nuorkauppakamari ry:n hallitukseen. Illan aikana pöydälle hyppäsi tämän vuoden puheenjohtaja Laura, joka on ensi vuonna kamarimme väistyvä puheenjohtaja. Pöydälle hyppäsi myös Essi, joka on ehdolla kamarimme puheenjohtajaksi. Essin ja Lauran lisäksi pöydälle hyppäsi yksi tuoreimmista jäsenistämme Markus Honkanen.

Kesän ja syksyn mittaan saammekin jännittää, ketkä hyppäävätkään rohkeasti pöydälle ja on ehdolla lokakuussa käytävässä vaalikokouksessa kamarimme hallitukseen vuodelle 2022!!  

You may also like...