Puheenjohtajan tervehdys

_MG_5344[1]Vuosi 2017 on lähtenyt vauhdilla käyntiin, Lahden Nuorkauppakamarin hallitus on järjestäytynyt ja toimintasuunnitelmat alkavat olla valmiit. Juhlavuosi voi alkaa!

Kamarimme juhlii 60-vuotista taivaltaan tänä vuonna. Omana juhlavuotena järjestämme Kansallisen vuosikokouksen Business Upin huhtikuussa ja syksyllä juhlitaan 60-vuotiasta kamaria omilla juhlilla.

Kuluvaa vuotta voidaan kuvata Menestyjien vuotena. Sillä sitä me olemme. Järjestössämme kannustetaan siihen, että ylität itsesi, astut epämukavuusalueelle oppimaan. Tämä on paikka, missä saa olla kunnianhimoa ja menestyksen tahtoa. Mielestäni nuorkauppakamaritoiminnan yksi tärkein asia on tämä meidän upea verkosto. Verkosto, missä ollaan ystäviä toisille, apuna ja tukena niin henkilökohtaisessa elämässä kuin myös työelämässä.

Toimintaa tehdään jäseniä varten ja kannustankin sinua miettimään, kuinka kamari voi olla avuksesi ja kuinka voit hyödyntää kamariverkostoa omassa kehityksessäsi. Projektipäälliköiden haku on auki ja mieti,miten voisit hyödyntää projekteja oman verkoston kasvattamiseen. Mahdollistaako joku projekti sen, että pääset istumaan pöytiin, joihin et ehkä muuten pääsisi? Voisitko tästä olla hyötyä sinulle työelämässä?

Ole aktiivinen ja osallistu toimintaan, silloin saat eniten. Kalenteri täyttyy toinen toistaan mielenkiintoisemmista koulutuksista ja kuukausitapahtumista, tule mukaan!

Avaan puheenjohtajan JC-toimiston joka viikko yhtenä arki-iltana. Silloin minulle voi soittaa tai laittaa viestiä, päivystän puhelimen ääressä. Ilmoitan toimistoajoista aina facebookissa, haluan kuulla miten voin olla avuksesi ja miten meillä kamarissa menee.

Kohti menestyjien ja menestyksen vuotta! Tiedän, että monelle tämä vuosi on se vuosi, kun luodaan uutta, otetaan rohkeita askelia ja testataan omia siipiä. Ne kantavat, sen voin kertoa, kun uskot ja luotat omiin kykyihisi.

Kun uskot ja luotat, osaat jo.

Marika Roth
Puheenjohtaja

You may also like...