Sijoittajaseminaari ja Business Pikkujoulut toivat perjantaina 3.12. Wanhan Walimon salin lavalle mielenkiintoisia esityksiä ja livemusaa

Lahden Nuorkauppakamarin vuoden viimeisimpiä tapahtumia olivat Walimosalissa järjestetyt Sijoittajaseminaari ja Business Pikkujoulut. Iltapäivän seminaari veti mukavasti väkeä paikalle kuuntelemaan niin ajankohtaista katsausta vuokramarkkinoista kuin vinkkejä vaurastumiseenkin. Iltapäivän lopuksi saatiin vielä kuulla hyviä neuvoja talousrikosten tunnistamiseen.

Seminaarin ensimmäinen puhuja oli tapahtuman yhteistyökumppaninakin toimivan Suomen Vuokranantajien toiminnanjohtaja Sanna Hughes. Hughes käsitteli Lahden alueen vuokra-asuntotilannetta, joka on puhuttanut kovasti viime aikoina sijoittajia.

Seuraavana vuorossa oli tapahtuman kumppaninakin toimineen Vauras Nainen Oy:n varallisuusvalmentaja Anna Harjula, joka kertoi mitä taloudellisella riippumattomuudella tarkoitetaan ja miten se on mahdollista saavuttaa. Vinkit ja Annan osakesalkun sisältö herättivät runsaasti keskustelua ja kysymyksiä yleisön puolelta.

Myös muut tapahtuman yhteistyökumppanit olivat luonnollisesti paikalla edustamassa minimessuilla. Tapahtuman ja kamarin pääyhteistyökumppani Oma Säästöpankki avasi tilaisuuden yritysesittelyvideollaan, ja Suomen Osakesäästäjien, Harjula Mainoksen ja StartHubin väkeä oli paikalla tapaamassa yleisöä minimessuilla. Lahden Nuorkauppakamarin ständillä päivysti valmistautuva puheenjohtajamme Laura Vepsäläinen.

Seminaarin päätti Hämeen poliisilaitoksen talousrikosasioiden tutkinnanjohtaja Minna Riski. Riskin puheenvuoro käsitteli tämän päivän talous- ja petosrikoksia, sekä niiden tunnistamista ajoissa. Myös tämä herätti yleisössä paljon mielenkiintoa ja tämä sekä kaikki muut esitykset saivat paljon positiivista palautetta.

Seminaarista pikkujouluviihteeseen

Sijoittajaseminaarin jälkeen yleisöllä oli hetki aikaa hengähtää ja napostella Wanhan Walimon maittavia tapaslautasia, jotka oli koottu varta vasten näitä tilaisuuksia varten. Tauon jälkeen päästiinkin sitten aloittamaan Business Pikkujoulut, tietysti verkostoitumisen merkeissä! Tonttulakki kiersi yleisössä ja pienen etsiskelyn jälkeen käyntikortit ja nimilaput löysivät oikean omistajansa mukavan jutustelun säestyksellä. Toisena illan ohjelmanumerona oli laulukilpailustakin tuttu Ilpo Kaikkonen, joka heitti akustisen kitaran säestyksellä mahtavan yksityiskeikan yleisölle. Loppuilta sujui seurustelun merkeissä.

Iltapäivän seminaarin ja illan pikkujoulujen yhdistelmä tuntui toimivan ja toivottavasti näemme myös ensi vuonna Sijoittajseminaarin ja Business Pikkujoulujen merkeissä. Kiitos erityisesti yhteistyökumppaneillemme!

Teksti ja kuvat: Suvi Mononen

You may also like...