START-koulutuksessa koejäsenet tutustuivat kamaritoimintaan

Lahden Nuorkauppakamarin START-koulutus 13.1.2016

Kylmänä ja tuiskuisena tammikuun keskiviikkona järjestettiin Lahden Nuorkauppakamarin koejäsenille START-koulutus Askon kiinteistössä. Paikalle oli saapunut yhdeksän koejäsentä kuuntelemaan senaattori Timo Walleniuksen kokonaisvaltaista infoa nuorkauppakamaritoiminnasta. Lisäksi paikalla olivat Marika Roth (DP, varapuheenjohtaja) sekä Jussi Ahonen (EVP, IND, kehitysjohtaja).

Koulutuksen aluksi paikallaolijat tutustuivat toisiinsa kertoen, mitä he odottavat nuorkauppakamaritoiminnalta sekä paljastaen syvimpiä salaisuuksiaan itsestään.

Timo Wallenius toi hyvin esille, että nuorkauppakamaritoiminnassa on lupa kokeilla asioita, joita ei esimerkiksi omalla työpaikalla välttämättä pysty toteuttamaan. Tekemällä oppiminen – Learning by doing, on yksi toiminnan kantavia tekijöitä. Nuorkauppakamaritoiminnassa kannattaa siis rohkeasti haastaa itseään ja ottaa vastaan tehtäviä, jotka ovat oman ydinosaamisen ulkopuolella. Henkilökohtainen kasvu, toivottavasti ensisijaisesti henkisesti, sekä käytännönläheinen oppiminen ovat koulutusten ja projektien kautta saatava palkinto. Koulutuksia onkin tarjolla hyvin laaja-alaisesti niin alueellisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin, joten mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen löytyy.

Tarina jatkuu, kun luet seuraavasta Jäcenet-lehdestä, mitä yllättävää START-koulutuksessa tämän jälkeen tapahtui.

 

Jari Koistinen,
Koejäsen

 

20160113_191512

20160113_192438

 

koejäseneksi

You may also like...