Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen vaalikokous järjestettiin Kuopiossa 7.-9.10.2022

Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen vaalikokous, Viestinnän vastaisku, järjestettiin lokakuussa Kuopiossa. Kokouksen teema oli aina ajankohtainen viestintä, sillä viestintätaidot kuuluvat jokaiselle. Lahdesta Kuopioon matkasi iloinen 9 hengen porukka.

Kokous alkoi perjantaina ja illalla oli perinteisesti tulojuhla. Tulojuhlassa toivotetaan kokousvieraat tervetulleiksi ja useimmiten tulojuhlassa on jokin teema. Tämän kokouksen tulojuhlan teemana oli Suomen Nuorkauppakamareiden neljän eri alueen värit. Lahden Nuorkauppakamari kuuluu alueeseen B ja sen värinä on sininen. Tulojuhla pidettiin Kuopion Seurahuoneella.

Kokouksen teeman mukaisesti lukuisat koulutukset ja key note-puheenvuorot keskittyivät viestintään. Kamarimme jäseniä oli kuuntelemassa muun muassa Ismo Apellia, jonka puheenvuoron teemana oli: “Vuorovaikutuksen sietämätön keveys”.

Jäsenemme Janne osallistui Tiina Naumasen koulutukseen, jossa aiheena oli “Draivia esiintymiseen”. Janne kertoi oppineensa koulutuksessa jännittämisen hallintaan liittyviä kikkoja. Janne osallistui lisäksi PowerPoint-aiheiseen koulutukseen, jossa hän kuuli mielenkiintoisia esimerkkejä historiasta ja siitä kuinka asioita voidaan esimerkiksi kuvaajien skaaloilla vääristellä sekä hyviä käytännön esimerkkejä siitä, kuinka kuvata hankalaa dataa selkeämmin.

Jäsenemme Markus osallistui muun muassa Marjut Jalkasen englanninkieliseen koulutukseen: “Build connections and trust”. Markus analysoi koulutuksen olleen mielenkiintoinen, koska hän joutui miettimään mistä tiimin toimintakyky rakentuu.

Kamarimme puheenjohtaja Laura osallistui perjantaina ja lauantaina Suomen Nuorkauppakamareiden viralliseen vaalikokoukseen. Vaalikokouksessa valittiin Suomen Nuorkauppakamarit ry:n hallitus.

Keskusliiton hallitus ja virkailijat vuodelle 2023

Kokousviikonloppu huipentui gaalaan, jota vietettiin Kuopio-hallissa. Illan aikana nautimme kolmen ruokalajin illallisen, nautimme bändistä ja saimme kuulla kokouksen kumppanien puheenvuoroja sekä tietysti kansallisen puheenjohtajamme Mari Männistön puheen.

Olipahan taas ratkiriemukas ja opettavainen kokousviikonloppu! Seuraavat alue-, kansalliset ja kansainväliset kokoukset ovatkin sitten ensi keväänä.

Kirjoittaja Laura Vepsäläinen

You may also like...