Tähtiteko 2020-kilpailun voittaja Fazer lahjoittaa kilpailun palkintosumman Joulupuu -keräykseen

 

Fazer uskoo hyvän tekemiseen ympäröivälle maailmalle ja toisten välittämiseen, yksilöinä ja osana yhteiskuntaa. Fazerin tapa tuottaa iloa ja lohdutusta vaikeisiin aikoihin on lahjoitukset. Fazer onkin päättänyt lahjoittaa Tähtiteko 2020 -kilpailun koko 10 000 euron palkintosumman Joulupuu-keräykseen auttaakseen Lahden ja Hollolan alueella asuvia vähävaraisia lapsiperheitä.

Elintarviketeollisuusliitto ry:n järjestämän Tähtiteko 2020 -kilpailun tavoitteena on lisätä suomalaisen elintarviketeollisuuden tunnettuutta sekä tuoda esiin alan monipuolista osaamista ja edelläkävijyyttä.

Joulupuu -keräyksen tavoitteena on mahdollistaa joululahjan saaminen Lahden ja Hollolan alueen vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille. Keräys järjestetään tänä vuonna lahjakorttimallilla ihmisten kohtaamisen ja kokoontumisen välttämiseksi. Keräyksessä ei ole käytössä rahalipasta.

Keräyksessä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Lahden Diakonialaitos sekä Lahden seurakuntayhtymä etsivät asiakkaistaan perheitä, jotka ovat avuntarpeessa. Muita keräyksen yhteistyökumppaneita ovat Koulutuskeskus Salpaus, Lahden 4H-yhdistys, Lahden alueen Rotaryklubit, Grano ja Stala.

Lista keräykseen osallistuvista liikkeistä löytyy Lahden Nuorkauppakamarin sivuilta sekä sosiaalisen median tileiltä. Liikkeestä ostetaan lahjakortti ja jätetään myymälässä sijaitsevaan keräyspisteeseen.

Joulupuu -keräykseen voi osallistua 13.12. saakka.

 

Lisätietoja:

joulupuu.lahti@gmail.com

 

Fazerin mediapuhelin ma-pe kello 8-16

puh. +358 40 668 2998

media@fazer.com

You may also like...