Tampere-ilta Lahdessa

Keväistä tiistai-iltaa 12.4. vietettiin huikeissa tiloissa Lahden Mustakallion vesitornissa. Kuukausitapahtuma olikin tällä erää yhdistetty yritysvierailu sekä Tampereella kesällä vietettävän Eurooppakokouksen viralliset etkot. Illan kantavana teemana oli siis Tampere.

Paikalle oli saapunut runsaasti porukkaa. Yhteensä paikalla oli 35 osallistujaa Lahden ja Tampereen Nuorkauppakamarin lisäksi myös monesta muusta kamarista.

Maisemat vesitornista olivat huikaisevat kuten voitte kuvitella! Näkymän kruunasi vielä illan kuluessa auringonlasku pilvien lomassa joka tarjosi upean kuvauskohteen.

Illan aluksi Lahti Aquan hallituksen puheenjohtaja Alettin Basboga kertoi meille sekä Lahti Aquan omistuksessa ja edelleen käytössä olevasta vesitornista, että Lahti Aquan toiminnasta. Haasteita liiketoiminnalle tuo veden kulutuksen laskeminen (joka on toki hyvä asia) ja mutta kun kuitenkaan vesimaksuja ei voi loputtomasti nostaa, tulee kehitellä muita tulonlähteitä.

Illan tarjoilut olivat myös enemmän kuin kohdillaan. Tampereelta olimme saaneet tuomisiksi tietenkin mustaa makkaraa ja kaikkia muita ihania paikallisherkkuja. Lahti osallistui tarjoiluihin omalla panostuksellaan: mustamakkarapizzaa jossa tamperelainen perinneherkku ja lahtelainen (=turkkilainen) pizza yhdistyvät uudeksi makuelämykseksi.

Tampereen NKK:sta Mikael Wänskä kertoi Tampereen Eurooppakokouksen järjestämisestä joka on jo aloitettu vuonna 2011 ja jatkuu edelleen kesään saakka. Täytyy nostaa hattua kuinka loistavaa työtä järjestävä taho on tehnyt jo tähän mennessä ja minkä kaikkien asioiden kanssa saa painia, jotta lopputulos on onnistunut.

Ilta vesitornissa jatkui vielä iloisissa tunnelmissa Kummeli-visan ja saunomisen merkeissä aina puoleen yöhön saakka ja joillain ehkäpä aamuunkin.

Lue lisää mm. tamperelaisten Eurooppakokous-urakasta seuraavasta Jäcenet-lehdestä (löytyy jcilahti.fi etusivulla).

 

P1010725

You may also like...