Parempaa palautetta – merkityksellistä ja tuloksekasta toimintaa

Parempaa palautetta – merkityksellistä ja tuloksekasta toimintaa

Koska:
8.12.2020 @ 17:30 – 18:30
2020-12-08T17:30:00+02:00
2020-12-08T18:30:00+02:00
Missä:
Verkkotapahtuma
Teams
Koulutuksen tavoite on ymmärtää positiivisen ja kehittävän palautteen merkitys. Koulutus antaa keinoja ja työkaluja antaa ja vastaanottaa palautetta työelämässä ja harrastusten parissa. Koulutuksessa keskitytään sanalliseen palautteeseen, joka liittyy yksilöiden toimintatapoihin. persoonaan ja käyttäytymiseen. Palaute on keskeinen motivointikeino ja se lisää merkityksellisen tunnetta tekemiseen. Avoin palautekulttuuri rohkaisee puhumaan suoraan ja kehittämään toimintaa.
Koulutuksen teemat ovat :
• Palauteköyhyys ja mistä se johtuu?
• Mihin asioihin perustuu tehokas ja vaikuttava palautteenantomalli ja -kulttuuri?
• Miten varautua palautteeseen?
• Hyväksi havaittuja käytäntöjä palautteen saamiseen ja käsittelyyn liittyen
Juha Herrainsilta työskentelee myyntijohtajana vakuutusyhtiö Fenniassa Häme-Pirkanmaan alueella. Hän on työskennellyt 16 vuoden ajan pankki- ja vakuutusalalla johtaen menestyksekkäästi erilaisia B2C ja B2B asiakaspalvelu- ja myyntitiimejä konttori-, puhelin- ja verkkoympäristöissä.
Juha tunnetaan valmentavan johtamisen ammattilaisena ja positiivisen vuorovaikutuksen puolestapuhujana. Siinä keskeistä ovat palautetaidot ja niiden harjoittelu. Juha on valmentanut palautetaitoja niin yksilöille kuin ryhmillekin vuosien ajan. Lisätietoja www.palautesankari.fi
Juha on Tammerkosken Nuorkauppakamarin senaattori. Hän on toiminut kamarinsa puheenjohtajana 2018 ja vastannut vuonna 2020 Suomen Nuorkauppakamarit ry:ssä kehitysjohtajana koulutustoiminnan kehittämisestä. Juha palkittiin puheenjohtajanavuonna alueensa parhaana puheenjohtajana ja kouluttajana ja on ollut mukana tekemässä myös Eurooppa-palkinnon voittanutta nuorkauppakamariprojektia.
Koulutus järjestetään Teamsin kautta, linkki koulutukseen tulee tähän tapahtumakuvaukseen lähempänä koulutusta.

You may also like...