Yritysvierailu: Finlandia Kirja & Fineco

Yritysvierailu: Finlandia Kirja & Fineco

Koska:
31.8.2018 @ 18:00 – 20:00
2018-08-31T18:00:00+03:00
2018-08-31T20:00:00+03:00
Missä:
Suksitie 10
16300 Orimattila
Suomi
Hinta:
Maksuton
Yhteystiedot:
Miia Hovilainen

Tervetuloa Päijät-Hämeen eteläiseen maakuntakeskukseen, Orimattilaan, tutustumaan yhteen Euroopan suurimmista antikvariaateista sekä Suomen rikkaimpia sukuja kalustaneeseen erikoispuusepäntehtaaseen!

Kamarimme jäsenet Matti Pietilä ja Joel Mäkelä esittelevät omat yritystoimintansa, joihin liittyvät saman katon alla niin kilometrikaupalla jatkuvat kirjahyllyt, verkkokaupan toimitusprosessit kuin CNC-koneetkin. Entinen Valtosen Suksitehdas kätkee sisäänsä ihmeellisiä asioita, ja siellä saatkin vastaukset kutkuttaviin kysymyksiin, kuten millä keinoilla käytettyjä kirjoja voi myydä kannattavasti, mitä kustantaa asunnon kalustaminen erikoispuusentyönä tehdyillä luksuskalusteilla tai kumpi Matista ja Joelista painaa enemmän.

Paikan päällä voit seurata, kun kolmiakselinen CNC-puutyöstökone kirjoittaa sinulle toivomuksesi mukaisen nimikyltin massiivipuusevylle tai vaikkapa Corian-komposiittilevylle. Samalla voit napata kainaloon ilmaista kesälukemista ja viettää aikaa huippuseurassa! Ohjelmassa myös yllätysesiintyjä Temppu-Teemu! Ethän tule täydellä vatsalla, sillä Maatila-Liha Meronen on paikan päällä paistamassa kamarilaisille maankuuluja lihaisia herkkujaan höystettynä kauden kasviksilla ja raikkaalla salaatilla 🙂

Ilmoittautumiset syksyn superspecial-yritysvierailuun Miialle 25.8. mennessä miia.hovilainen@jcilahti.fi

You may also like...