Terveiset Tampereen Eurooppakokouksesta!

Niin se on kesän odotettu JCI European Conference 2016 takana päin. Ja mikä mahtava kokous olikaan! Kaikki sujui hienosti ja osallistujille jäi
varmasti roppakaupalla ihania muistoja ja uusia tuttavuuksia.

Tampereelle 15-18.6 oli kokoontunut noin 2000 kokokusvierasta yli 40 maasta. Kokouksen teemana oli Nordic Visionary, jossa pohjoismaiset
innovaatiot ja osaaminen olivat pääosissa. Keynote-puhujina olivat mm. Rovion Peter Vesterbacka, ex-suurlähettiläs Bruce Oreck, Slushin tuore toimitusjohtaja Marianne Vikkula, Marimekon  toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko sekä urheilulääkäri Aki Hintsa.

Koulutuksissa pääsi oppimaan mm. projektijohtamista, tehokasta kommunikointia, yritysbrändäämistä, improvisaatiota lisäksi ohjelmassa olivat JCI Achieve ja Impact -koulutukset.

HQ-hotellina toimi suomen korkein hotelli Solo Sokos Hotel Torni jossa järjestettiin edellä mainitun ohjelman lisäksi myös Trade show -messut. Lahden kamarillakin oli ständi yhdessä Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin kanssa. Markkinoimme ständillä tulevaa SNKK Kansallista Vuosikokousta 2017 teemalla Business UP! joka järjestetään Lahdessa huhtikuussa 2017.

Monelle ohjelmaakin tärkeämpi oli toki verkostoituminen vapaamuotoisemman päivä- ja iltaohjelman lomassa.

Kokous huipentui lauantai-iltana pidettävään Award Ceremony gaalaan Tampereen messukeskuksessa. Puitteet ja esiintyjät olivat aivan mielettömät! Ja tietenkin seura!

Seuraavan kerran pääsee nauttimaan tästä mahtavasta kansainvälisestä tunnelmasta Kanadassa järjestettävään Maailmankokoukseen (jonne rekisteröinti on vielä käynnissä).

Vuonna 2017 Eurooppakokous järjestetään Sveitsin Baselissa ja Maailmankokous 2017 Hollannissa.

Kiitos vielä JCI Tampere hyvin järjestetystä tapahtumasta!

 

Lisää lahtelaisten tunnelmia ja kuvia seuraavassa Jäcenet-lehdessä!

IMG_20160615_122651

Keskiviikkona rekisteröinti kokoukseen alkoi Tampereella. Mukaan saimme kokouskassin jossa oli kaikkea hyödyllistä sekä tietenkin kokouspassin. Sää oli mitä mainioin. Kuvassa Jussi Ahonen, Mark Poutanen, Miika Hovi ja Helsingin Nuorkauppakamarista Terhi Siitonen.

 

P1010845

Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko kertoi Marimekon historiasta hysteriasta. Mikä mielenkiintoinen ja miellyttävä esitys!

 

IMG_20160618_183158

Illan palkintogaala oli huikaiseva niin puitteiltaan, esiintyjiltään kuin seuraltaankin. Myös Suomi ja suomalaiset kamarit pokkasivat palkintoja. Onnittelut kaikille voittaneille!

 

juhlijat

Lahden kamaria iltagaalassa edustivat tyylikkäinä Matti Pietilä, Heikki Ulvila, Jussi Ahonen, Joel Mäkelä, Tuire Siitonen, Miia Pesonen sekä Merja ja Timo Wallenius.

 

You may also like...