Tuottava Idea -innovaatiokilpailu on käynnissä!

Suomen Nuorkauppakamareiden Tuottava Idea -innovaatiokilpailu on nyt käynnissä. Tuottava Idea -kilpailun kansallisina kumppaneina ovat mm. Nasdaq, Genelec, Rantalainen ja Start Up Lions. Kilpailun suojelijoina 2023 toimivat tj. Mervi Airaksinen, Microsoft Oy sekä äänitaiteilija ja innovaattori Rudi Rok.

MISTÄ KYSE?
Kaikille avoin innovaatiokilpailu, joka järjestetään jo 46.n kerran!
Tavoitteena nostaa esiin suomalaisia tuottavia ideoita ja innovaatioita sekä buustata niitä niin paikallisesti, alueellisesti, kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Innovaatiot kun toimivat talouden moottoreina ja kehityksen kirittäjinä. Kilpailuaika 1.3. – 15.4.2023. Uudistuneet sarjat: Innovaatio ja StartUp -sarjat. Aluevoittajat julkistetaan syyskuulla alueellisissa gaaloissa. Kansalliset voittajat julkistetaan 31.10. Nasdaq Helsingin Pörssitalolla.

ONKO SINUN IDEASI TUOTTAVA IDEA 2023?
Kilpailuun voi osallistua max. 3v. vanhalla, tuottavassa käytössä olevalla idealla tai innovaatiolla, joka liittyy tuotteeseen, palveluun, liikeideaan, tuotantomenetelmään tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen. Start Up -sarjaan voi osallistua myös tuotteistamisvaiheessa olevalla idealla. Tuomaroinnissa painotetaan idean innovatiivisuutta, ajankohtaisuutta, vastuullisuutta ja vaikutusta yhteiskuntaan. Arviointi tapahtuu hakemuksen perusteella.


NÄKYVYYTTÄ JA BUUSTIA BISNEKSEEN!
Kilpailun voittaja saa ainutlaatuista näkyvyyttä, mm. logonsa näkyviin New Yorkin Times Squaren valotaululle ja kunnian soittaa Helsingin pörssin avauskelloa. Palkitsemistilaisuudessa voittaja pääsee kertomaan Tuottavasta Ideastaan yleisölle sekä medialle.
”Kilpailun kautta meistä tuli luotettava, uskottava ja entistä tunnetumpi. Voitto herätti aitoa kiinnostusta ja asiakkaat ovat lähestyneet meitä aktiivisemmin. Kilpailu on vauhdittanut skaalautumistamme sekä laajentumista uusille markkinoille.”

  • Fadumo Ali, perustaja ja CEO, Hoiwa Oy, Tuottava Idea 2022 voittaja, yhteiskuntasarja

Ilmianna ehdokas Lahden Nuorkauppakamarin projektivastaavalle:

Mari Martikainen mari.martikainen@jci.fi tai muulle hallituksen jäsenelle.

You may also like...