Välitä ja Vaikuta kokoaa hyvät teot yhteen

Lahden Nuorkauppakamarin uusi hyvänmielenprojekti Välitä ja Vaikuta hakee pienten esimerkkien voimalla positiivista muutosta yhteiskuntaan. Oman hyvän tekonsa sosiaalisessa mediassa jakamalla kuka tahansa voi olla mukana projektissa.

Lahden Nuorkauppakamarin hallituksen kehitysjohtaja ja Välitä ja Vaikuta -projektin päällikkö Miia Hovilainen kertoo idean syntyneen halusta vaikuttaa yhteiskuntaan.

– Idea projektiin sai alkunsa halusta yhdistää yhdessä tekeminen, hyvän aikaansaaminen ja positiivisen vaikuttamisen mahdollistaminen. Välitä ja Vaikuta -projektissa nämä kaikki yhdistyvät luontevasti. Lisäksi taustalla oli ajatus kunnioittaa Lahden Nuorkauppakamarin juhlavuotta.

– Välitä ja Vaikuta -projektin painopiste ei ole ensisijaisesti vain hyväntekemisessä. Ajatuksena on löytää hyvien tekojen kautta niitä asioita mihin voisimme jatkossa positiivisesti vaikuttaa yhteiskunnassa. Toiveissa olisi saada tämän kautta uusia yhteiskuntaan vaikuttavia projekteja alulle, Hovilainen valottaa projektin taustoja.

Ideoita ja uusia keinoja vaikuttaa jatkossa yhteiskuntaan kerätään projektin verkkosivuilla osoitteessa www.jcilahti.fi/vaikuttaminen. Nettilomakkeella kuka tahansa voi kertoa asiasta, johon tulisi tarttua.

Välitä, jaa, vaikuta

Sosiaalisen median kanavat mahdollistavat kaikkien osallistumisen projektiin. Moni tekee jo paljon hyviä tekoja etenkin joulun alla, eikä välttämättä edes tiedosta tekevänsä hyväntekeväisyyttä. Välitä ja vaikuta haluaa nostaa keskiöön niin pienet kuin isot teotkin ja koota ne sosiaalisessa mediassa #välitäjavaikuta-sateenkaaren alle.

Jos itselle ei tule mitään tekoja mieleen, joista lähteä jakamaan sosiaalisessa mediassa, Lahden Nuorkauppakamari kerää osallistujia mukaan kahteen suurempaan tempaukseen. Maanantaina 4.12. on verenluovutustilaisuus klo 16-18 kauppakeskus Trion Veripalvelutoimistolla, ja torstaina 7.12. käydään viemässä joulumieltä laulun voimin Jalkarannan palvelutalon vanhuksille klo 17 alkaen. Mukaan voi ilmoittautua laittamalla sähköpostia Miia Hovilaiselle, miia.hovilainen(at)jcilahti.fi.

Lisätietoja Välitä ja Vaikuta -projektista voi lukea verkkosivuilta www.jcilahti.fi/vaikuta, sekä tutustumalla sosiaalisen median kanaviin: www.facebook.com/vaikuta ja www.instagram.com/jcilahti.vaikuta

You may also like...