Viikonloppu European Multi Twinning -verkoston vuosikokouksessa

Mikä olisikaan parempi tapa viettää aurinkoinen toukokuun viikonloppu, kuin upeassa eurooppalaisessa seurassa verkostoituen, kouluttautuen ja juhlien? Tänä vuonna saimme kunnian osallistua Euroopan vanhimman ja suurimman yhteistyöverkoston EMT:n vuosikokoukseen.

Jo heti ensimmäisestä illasta alkaen verkostosta huokui erityinen kansainvälinen ystävyys, hauskanpito ja avoimuus. Ensimmäisenä iltana pääsimme Home Hospitality:n merkeissä illallistamaan suomalaisia perinneruokia ja todistamaan eurooppalaisten ensi-ihmetystä suomalaisesta luonnosta.

Luonnosta ja säästä saimmekin hyvän seuran lisäksi nauttia koko viikonlopun ajan. Perjantain ohjelmassa oli luentoja Lappeenrannan yliopistolla sekä hulvaton tutustumisjuhla (GAP = Get Acquinted Party), jossa jokainen kamari pukeutui eri teeman mukaisesti ja loppuillasta vaatteet vaihtuivat muiden osallistujien vaatetuksen kanssa. Tässä mainittakoon, että loppuillan kuvien julkaisu on hyvinkin harkinnanvaraista, eikä kovinkaan suotavaa.

Lauantaina pääsimme ryhmissä opettelemaan karjalanpiirakoiden leipomista, pelaamaan kyykkää ja mölkkyä sekä saunomaan, uimaan ja veneilemään. Lauantai huipentui upeaan EMT-gaalaan.

EMT-yhteistyöverkosto on erityinen ystäväpiiri, jonka muodostaminen ja ylläpito vaativat paljon innostusta ja yhteistä tekemistä. Tässä Euroopan laajuisessa Multi Twinning -toiminnassa meillä on Lahden kamarille upea malli ja inspiraatio omaan tulevaisuuden Multi Twinning -toimintaamme!

Essi Pohjasniemi & Elli Leino

Kuva: Nina Kervinen

You may also like...