Virkojen puolivuosikatsaus – INT & BUS/COM

Kansainvälisyyslohko – INT

Moi, olen Suvi Mononen, 33-vuotias tapahtumakoordinaattori. Tänä vuonna minut tunnetaan nuorkauppakamarissa INT:nä, eli kansainvälisyyslohkosta vastaavana tyyppinä.  

Hallitustyöskentelyssä parasta on se, että siellä tulee enemmän osallistuttua nuorkauppakamaritoimintaan ja samalla ihmiset tulevat tutuksi – ainakin ne muut hallituksen jäsenet, joiden kanssa hengataan vähintään kerran kuussa. Omassa lohkossani olisi normaalisti Eurooppakokous jo takanapäin ja katseet käännetty kohti loppuvuoden maailmankokousta, mutta nyt kun rajat ovat kiinni, niin tässä saakin vähän jännätä mitä tänä vuonna ylipäätään voidaan tehdä. Mutta tsekkaile jo nyt ensi vuoden kalenteria sillä silmällä että Rostockin risteily kutsuu keväällä ja Johannesburg syksyllä! 

 

Yhteiskunta- ja kumppanuuslohko – BUS/COM

Roni tässä moikka.

Vastaan tällä kaudella yhteiskuntalohkosta ja kumppanuuksista (COM).  Eli vastaan projekteista ja yhteistyökumppaneista. Toimin myös BUS virassa, joka vastaa liikesuhdetoiminnasta, rahaprojekteista ja kamarin varainhankinnasta. Virat ovat olleet mielenkiintoisia ja sopivasti haastavia.

Molemmat opettaa ja kehittää omaa osaamistani monellakin saralla.

Roni

You may also like...