Virkojen puolivuosikatsaus – PRES & DP

Puheenjohtaja – PRES 

Pressa vuosi on ollut mun kamaritoiminnassa paras vuosi ikinä. Vaikka mikään ei poikkeustilanteessa ole mennyt niin kuin on suunniteltu, olen saanut silti hurjan määrän uusia JC -ystäviä sekä kokemuksia toisten kamareiden puheenjohtajien kanssa viestiessä ja toimiessa. Puheenjohtajuuden varjolla pääsee myös sujuvasti verkostoitumaan eri tahojen kanssa samalla kun kehittää omia vuorovaikutus- sekä johtamistaitojaan ja on hyvä syy osallistua kaikkiin kamaritapahtumiin. 

Lähde pressaputkeen – tää on kivaa! 😄 

Päivi 

 

Varapuheenjohtaja – DP 

 

Kuka olet? 

Miia Hovilainen, kamarimme DP eli valmistautuva puheenjohtaja  

Kuinka hakeuduit nykyiseen virkaasi? 

Halusin mahdollistaa maailmanparasta harrastusta nykyisille ja tuleville jäsenillemme. Samalla toki kehittää myös omaa johtajuuttani.  

Oletko yllättynyt virkasi sisällöstä?  

Tiesin aika tarkkaan mihin virkaan hakeuduin, joten siinä ei ole yllätyksiä tullut. Positiivinen yllätys on kuitenkin ollut DP-kollegoiden tuki ja turva jo näin pressapolun alkuvaiheessa.

Mikä on ollut ensimmäisen puolen vuoden aikana helpointa tai vaikeinta?  

Poikkeustilanne laittoi aikataulut ja suunnitelmat uusiksi, se oli alkushokin aikaan haastavaa. Siitäkin kuitenkin selvittiin yhdessä ja #lahessaparemmin– tyylillä! 

Huomaatko kehittyneesi kevään aikana? Miten?  

Kyllä vain, kehittymistä on tapahtunut jo uusien toimintatapojen käyttöönotossa ja ideoimisessa. Samoin rohkeutta pyytää apua on harjoiteltu kiivaasti koko kevään ajan.

 

Terveiset pressaputkesta kiinnostuneille!

Dp virassa parasta on jäsenistö! ️ Lisäksi saat valtaisan verkoston kollegoista. Tässä virassa tulee niin oma kuin muidenkin kamareiden toiminta tutuksi. Hallitustyöskentely ja pressan tehtäviin tutustuminen luo pohjaa oman vuoden suunnittelulle. Jos haluat kehittää kamaritoimintaa, itseäsi ja johtajuuttasi, vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan, luoda paljon uusia kontakteja ja verkostoja sekä mahdollistaa maailman parasta harrastusta ja kokea kaiken tämän huipputiimeissä.

– HAE DP:ksi😉 

Miia

 

You may also like...