VUODEN 2019 POSITIIVISIN LAHTELAINEN ON VALITTU!

Vuoden 2019 Positiivisimmaksi Lahtelaiseksi on valittu muusikko Konsta Hietanen. Valinnan teki tuomaristo, joka koostuu Lahden nuorkauppakamarin projektiryhmästä, Positiivareiden edustajasta sekä projektin yhteistyökumppaneista (Lahden kaupunki, Oma Säästöpankki, Lahti Energia, Lahden Diakonialaitos, ReMax Noste ja KukkaPii).

Konsta Hietanen on tullut tutuksi lahtelaisille voitettuaan Tenavatähti -laulukilpailun vuonna 1994. Ennen muusikon uraa Konsta teki kuitenkin menestyksekkään uran jalkapalloilijana.

Ehdokasasettelussa tuotiin esille, että Konstan sinnikkyys, ystävällisyys, reiluus ja kohteliaisuus on viitoittanut jalkapalloilijan uraa esimerkiksi seuraavasti: Junioreiden paras pelaaja, HesaCupin paras pelaaja, FC Kuusysi A-juniorit SM-kulta jalkapallossa v. 2003, FC Lahti Veikkausliigan Pronssi jalkapallossa v.2008, FC Lahden kannattajien valinta vuoden pelaajaksi v.2008 ja samana vuonna Valioerotuomarikerhon valinta kauden herrasmiespelaajaksi.

Jalkapallon vaihduttua musiikkiin, Konsta on esiintynyt pienistä yksityiskeikoista aina suuriin yritysjuhliin. Konstan lavakarisma on valloittava ja keikat ovat täynnä energiaa sekä heittäytymiskykyä. Hän levittää ympäristöönsä hyvää tuulta ja mieltä oli kyse näyttelemisestä, jalkapallon pelaamisesta, musiikin esittämisestä tai viisi lapsisen perheen kanssa touhuamisesta.

Hyväsydäminen Konsta on tehnyt vapaaehtoistyötä mm. Lahden kehitysvammaisten tuki ry:n kanssa soittamalla discoissa. Hän tekee yhteistyötä myös partiolaisten, Lions Clubin sekä seurakuntien kanssa esiintymällä heidän tapahtumissaan.

Lisäksi Konsta käy sekä yksin, että bändinsä kanssa sairaaloissa esiintymässä mm. joulun alla. Hän viihdyttää potilaita erityisesti osastoilla, joissa ei muuten käydä esim. saattohoito- ja alzheimer -osastoilla.

Tuomaristo näki, että Konsta on kovalla työllään sekä nöyrällä, mutta positiivisella asenteella tämän tunnustuksen ansainnut. Tuomaristo oli valinnastaan yksimielinen.

You may also like...